Okategoriserade

Stäng krogen tidigare!

Förbud eller????

 
”Klockan halv sju idag på morronen höll 25 poliser fortfarande på att försöka få hem ett hundratal personer från nattklubben Tolv – belägen under nya Tele2 Arena vid Globen.

 

Vid femtiden skulle klubben stänga, men enligt polisen fanns då fortfarande runt 700 personer kvar där inne. Då blossade bråk upp, och sammanlagt 11 polispatruller fick tillkallas för att få stopp på det hela.”
När jag hörde det här på radion alldeles nyss så känner jag bara en sak, varför i hela fridens namn ska det finnas krogar som har öppet till fem på morgonen mitt i julhelgen.
Polisen har ett jobb med dessa unga som är ute och super och bråkar och oftast får de otack som lön av allt för många. De får själv ta emot slag och sparkar från de människor de måste ta itu med, i det här fallet berusade ungdomar. När det gällde händelserna i Kärrtorp så blev de slagna av både nazisterna och de kommunister som fanns där. Tråkigt var också att organisationen bakom manifestationen mot rasismen visar sin antipati mot polisen genom att påstå att de ”skyddade” nazisterna och därmed anmälde polisen för tjänstefel. 
När det gäller nattklubbar så kan man nog med fog tycka att myndigheterna skall återgå till att stänga ner nattklubbarna mycket tidigare på dygnet tex klockan två. Ordningsproblem går att lösa med regler men extremisters hat mot polisen är svårare att göra något åt eftersom de människor som hyser motvilja mot polisen har detta förankrat i sin politiska uppfattning.
Och som alla har förstått så liknar extrema politiska läror den extrema religionen tex islamisternas inställning där de predikar våld och död! Mot sådant är det svårt att ens försöka diskutera eftersom de redan har slutit sina öron .Hjärnan har blivit lika enkelspårig som de berusade på nattklubben som vill slåss!
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s