Okategoriserade

Islamister är farliga!

Små rubriker idag!

 
En bilbomb som briserade vid en julmässa i Bagdad dödade 24 av gudstjänstbesökarna. Attentatet summerar ett blodigt år för Irak, med över 7 000 civila dödade, där många mördats i samband med religiösa högtider.http://www.dagen.se/nyheter/24-dodade-i-bombdad-mot-kyrka-i-bagdad/
Den kristna tidningen Dagen är dock ett undantag och har hela tiden uppmärksammat dessa fruktansvärda dåd i den muslimska värden.

Ibland kan jag börja undra över varför det i vårt land nästan verkar att vara okay med att döda kristna i andra länder. Det finns en del som drar upp vad sk kristna under århundraden har utfört för illdåd i världen precis som om detta skulle rättfärdiga det som händer med de kristna i olika länder.
Islamisterna sprider sitt gift överallt och jag har mycket svårt att se något i denna politiska riktning som försonar det de utför.
De mullvadar överallt och även i vårt land så jobbar de på med sina närmast fascistiska propåer.  Vänstern ,  eller vad man ska kalla denna sörja av olika rörelser , låter sig bländas av islamisternas hållning vad gäller USA. De låter som riktiga antiimperialister men det gjorde också Hitler på sin tid med sina utfall mot USA och världsimperialismen som leddes av judar enligt honom.
Samma skit som islamister och kommunister rapar upp.
Jag önskar att det fanns fler hederliga grävande journalister i vårt land som kunde blottlägga samarbetet mellan alla dessa aktörer  som drivs av hat mot ”svarta satan”! (USA)

PS Läs denna blogg om Linje 17 och begrunda: http://erlinghellenassvenska.wordpress.com/2013/12/25/vad-ar-linje-17/

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s