Okategoriserade

Varför tiger svensk press?

Minst 80 döda igår i Irak!

 

Rapport hade ett kort inslag igår om massmördandet i Irak igår. Bilbomber och självmordsbombare dödar till och med människor som går i ett begravningståg! Detta är inte heller första gången man angriper sörjande människor!
Det är så fruktansvärt att islamister kan begå så vidriga brott mot mänskligheten. Idag skummade jag igenom samtliga stora tidningar här hemma hos oss men såg inte en rad om vad som hänt där nere.
Den stora tystnaden har brutit ut på samma sätt som att man håller tyst om islamisternas mord och terror mot kristna i hela den muslimska världen.
Varför svenska media intar denna hållning är ju häpnadsväckande men allt för många journalister i Sverige är enligt alla undersökningar vänster eller mp  och där kan en viss förklaring finnas.

De har fått för sig att om man berättar vad som händer i den muslimska världen så genererar det bränsle åt Sverigedemokraterna och på så sätt också stödjer rasismen och främlingsfientlighet särskilt mot muslimer.
Samma mekanism som höll svenska folket under andra världskriget okunniga om vad som hände med judarna i Hitlers Tyskland.(Misshagliga tidningar fick sk transportförbud eller beslagtogs helt sonika av våra myndigheter på order av dåvarande regering)

Samma tystnad råder i flera andra frågor tex att Sverige i alla år inofficiellt har varit medlemmar i Nato. (Svd har avslöjat detta och är den enda tidning som förmått att göra detta.)
Det är en ynkedom att man i vårt land tycks mer eller mindre acceptera alla mord  i dessa länder men det kanske i botten betyder att alla de som talar om sitt engagemang mot rasism ändå är anfäktade av rasism , morden sker ju mot ”araber” och annat ”löst ” folk och då bryr man sig inte.
Alla människoliv är lika värda! (Vad gör FN)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s