Okategoriserade

Är du demokrat?

OM!

 

http://nyheter24.se/nyheter/760561-kent-ekeroth-utkastad-fran-stureplanskrog

Stora rubriker i samtliga nyhetsmedia idag. När jag läser bla Expresens rapport så känner jag en stigande olust. En olust om denna grej är planterad av en motståndare till SD och Ekeroth eller om det är sanning.
OM Ekeroth skulle ha agerat som krogen säger så är det ju förvånansvärt att han skulle ha så dåligt omdöme eller rättare sagt fullständig ickekontroll över sina handlingar.
OM någon som inte gillar SD och dess politik har påstått något som inte är sant och krogen har agerat på detta osanna , ja då är vi riktigt illa ute i vårt land med sin ensidighet och bristande demokratiska insikt bland somliga.
Då kan man vänta sig att nästa gång blir någon utkastad därför att han är jude och att de som kastar ut personen ogillar Israels politik.

Angivarsystemet har använts i alla totalitära stater för att jävlas med folk.
De sk Kirunasvenskarna råkade riktigt illa ut i Karelen under 30-talet då ryssar som var avundsjuka angav svenska immigranter vilka straffades med dödstraff.

OM vi  nu  har fått se ett typiskt angiveri på falsk grund återstå att se, kvällspressen försöker nog klämma ur denna historia så mycket som är möjligt.

De som säger sig gilla olika har tyvärr svårt för att inse att alla måste ha rätten till sina åsikter vare sig man gillar deras åsikter eller ej. Det är detta som skiljer en demokrat från en ickedemokrat!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s