Okategoriserade

Läs detta reportage!

Ur elden in i askan! Invandrarens vardag i Sverige!

 

http://www.svd.se/kultur/morka-kroppar-pa-resa-nerat-i-samhallshierarkin_8903840.svd

I åratal har jag sedan mina upplevelser av att bo i Rosengård skrivit bloggar i mängder om hur Sverige inte sköter sin invandringspolitik på ett humant och bra sätt.
Jag har ofta fått mothugg av vad jag anser personer med bindel för ögonen och proppar i öron med ljuv musik. Personer som lätt trycker på knappen ”gillar olika” och liknande. Personer som frustar av ilska över att andra har ”fräckheten” att vilja diskutera om den förda politiken är bra eller om det kan finnas andra sätt att hjälpa flyktingar.
Jag har påstått att den politik som nästan alla i riksdagen upphöjer till skyarna har byggt in både rasism och utanförskap. Man har med berått mod skapat en proletär underklass av aldrig liknat slag ute i våra förorter.
Det ska vara en skribent från dessa förhållande som också bekräftar mina farhågor. Duraid kan trovärdigt påvisa det fruktansvärda slöseriet med de utbildade som kommer hit med hoppet om att få använda sina kunskaper i det nya landet.
Min vän nere i Malmö hade sökt över 200 arbeten som byggnads-ingenjör och samma typ av historier möter oss i detta reportage i Svd! Man diskar, städar ,kör taxi osv, sliter som idioter men får aldrig någon fast anställning. Vissa pluggar in nya kunskaper och examen men står där efter tio år utan jobb.
Hatet från de unga växer och som jag också påstår, de söker sig till det kriminella samhället.
Det snackas om bostadsbrist från särskilt politiker i opposition men de vågar inte ens nudda vid orsaken till det miserabla läget i landet. Alla de hundratusentals som kommit hit de senaste åren måste ju bo någonstans och det skapar ju en bristsituation på samma sätt som inom psykiatrin där många invandrare hamnar med sina traumatiska upplevelser.
Ingen talar om detta faktum därför att då minsann kan ju vanligt folk gå och bli rasister!
Det är så fegt och DUMT denna strutspolitik och kan bara leda fel.
Vänstern och feministerna är lika okänsliga inför förorternas folk, de har ingen eller liten kontakt med verkligheten.
Gudrun Schyman bor nere i Skåne ute i en fin skånelänga och vet inte ett skit om hur det är att bo i Rosengård tex. Så är det för övrigt med de flesta politiker och beslutsfattare.
Om man någonsin ska komma tillrätta med skevheter i ett samhälle så måste man börja med att kunna tala om det som inte fungerar. Sedan måste man fatta nya beslut!
Nu dunkar man rasistspöket i huvudet på de som vill debattera och söka andra lösningar.  Allt är gott i vårt samhälle , säger alla från Reinfeldt till Löfven!

Läs artikeln i Svd och fundera över vad invandrarna själv säger och den framtid de målar upp för vårt land. Inte f-n är det den idyll som politikerna vill få oss att tro på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s