Okategoriserade

Sanningen kan se ut så här?

” Min sanning”!

 
När min son var ca 6 år gammal och gick på ett ”dagis” i Rosengård så var hans bästa kompis där en kille som kom från en romsk familj. Snäll och fin på alla sätt men han hade en ovana att stjäla. Hans föräldrar såg inget fel i att gå upp till Åhlens och ta det man ville ha. Han ”lärde” min son detta beteende och de rymde från ”dagis” och kom tillbaka med tex ett par paket strumpor.
Jag gick hem till pojkens familj och mötte misär. Fadern i fängelse och fullt med småsyskon omkring mamman som inte kunde svenska trots många år i vårt land.
Det gick inte att föra ett samtal med henne så jag fick gå hem i oförättat ärende.

Längre fram i livet så blev den här pojken heroinmissbrukare och därmed också kriminell med långa straff !
Tyvärr så såg bilden rätt lika ut i allt för många hem i Rosengård. Idag har Rosengårdskolans högstadium fått stänga ner eftersom det inte gick att undervisa eleverna där. För mycket stök och skolk och ca 50 % gick ut nian utan betyg.

Att det ska vara så svårt i detta land att föra en förnuftig diskussion utan att bli påhoppad att man ”kanske snackar som SD-folket”!

Min berättelse som  idag inte skiljer sig ett dugg från alla andra stora förortsområden borde ju föra till en allvarlig diskussion över vad som bör göras istället för att genast hoppa på ”razze och SD” tåget.

Boel Godner är kommunalråd i Södertälje, hennes sannning om tex mygel i hemtjänsten låter så här idagens svd:” Vi har sedan vi införde LOV sett värsta tänkbara avarter av den fria etableringen med systematiskt fusk med skattemedel, brutna avtal och polistillslag mot hemtjänstföretag.”

Hon aktar sig noga för att säga att det tyvärr var människor utan någon känsla för varken sina patienter eller för vårt land som genomförde de stora kriminella handlingarna.
Vi ”vanliga” medborgare  har olika myndigheter och deras rapporter att lita på samt naturligtvis massmedia där man vad gäller kvällspressen måste ta dem med en nypa salt.
BRÅ liksom kriminalvården finns att tillgå, likaså Migrationsverket. De har restriktioner på vad de publicerar men man får ändå fram mycket material på deras sidor.
Uppdrag granskning har under åren utfört en stor journalistisk bragd med många blottlägganden av allt från mygel till mord.
Senast från Göteborgs undre värld där man kan mörda utan att åka fast. Befolkningen i dessa förorter ”vet” vilka mördarna är liksom många i Rosengård visste vem som mördade tex den unga pojken på nyårsafton. De törs inte säga något i rädsla för att själv bli mördade.
Denna ”sanning” får man också mothugg för när man vill diskutera vad man ska göra för något för att komma ur detta hemska som ligger som en våt filt över många förorter.

Låt oss anta att vi har fört en felaktig politik under många år med för många invandrare på vissa orter. Orter som inte klarar av varken boendet, skolan eller arbete åt folk. Kunskapen om vad som händer i sådana samhällen är väl känt sedan hundra år.
Det byggs upp ett alternativt samhälle vid sidan om det vanliga samhället, de skapar egna lagar och styrs av gangsters. Utpressning av affärsägare och krogägare tillhör vardagen. Knarkhandel uppstår alltid i sådana samhällen plus allt småfiffel.
För övrigt är det bara att se några avsnitt av Sopranos för att begripa vad som även händer här.
Dessvärre deltar även all befolkning i vårt land till att göda dessa gangsters när man tex köper smuggel av olika slag eller går på ”fulkrogar”!
Värst är de män som köper unga flickor från dessa hallickar som idag finns överallt på nätet.
Man måste ju vara totalt blind om man inte ser vad som hänt i vårt land över en femtioårstid med så många nya människor som anlänt.
Kan man inte ta hand om de nyanlända på ett bra sätt så blir det precis som i USA under 20-30 talet. Skador i samhället som man har mycket svårt att reparera.

Ibland måste man i en familj kunna sätta ner foten och säga nej till sina barn och detsamma måste man kunna förvänta sig av politiker när de ser att något har gått fel.
När unga män skjuter ihjäl varandra på löpande band då måste något ha gått fel.
Dessa män har nästan uteslutande varit barn till invandrare! VARFÖR HÄNDER DET JUST DOM?
Tja , det vet både du och jag men inte alla vill se sanning så som den är, det gör ont när ens föreställningar inte håller i det verkliga livet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s