Okategoriserade

Det stinker om Nordkorea!

Nationalsocialismen lever ännu!

 

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/fn-sa-fungerar-det-nordkoreanska-skrackkabinettet_3276822.svd

Förenta Nationerna (FN) har under en längre tid samlat bevis mot regimen i norra delen av Korea, Nordkorea.
Ledaren Kim Jong-un måste ställas inför rätta för brott mot mänskligheten kräver nu FN. Det är inte var dag FN kräver sådant !

Under de senaste hundra åren har det funnits andra skräckvälden och även då sipprade det ut uppgifter om fångläger och tortyr från dessa länder. (Främst Sovjet-NaziTyskland, Kina och Kambodja under Pol-pot)

Samtliga regimer har alltid hållit sig med en hejarklack i vårt land som bortförklarat alla kritiska synpunkter på det som kommit fram genom ögonvittnen.  Trots att enskilda som lyckats fly har kunnat berätta vad som pågår så har de alltid viftats bort som lögnare.
Författare har skrivit böcker om tex arbetsläger som tog död på de inspärrade i Sovjet-Gulagen. Samma sak på sin tid med KZ-lägren som nazisterna utrotade misshagliga människor i men det bortförklarades som lögner.

Nationalsocialismen i Nordkorea har sitt lilla parti i Sverige och de kallar sig ironiskt för Kommunistiska Partiet. (KP) De håller sig med ett hyllningsblad som heter Proletären och där stinker det av otäcka dunster från forna tiders Stalin-terror.
Nu hyllar de Kim Jong men de har tidigare hyllat allt från Mao till Enver Hoxa. Föremålen har hela tiden bytt skepnad men det som håller ihop deras devota tankevärld är just att de alltid hyllar blodiga regimer.
Så är de också det enda parti i Sverige som fortfarande anser att Stalin var en stor och bra ledare för Sovjetunionen.

När FN vill åtala Kim Jong så borde de också åtala de i andra länder som stöttar en sådan förtryckarregim tex KP i Göteborg.
Underligt i vår värld är att det är lätt att ta avstånd från nazismen men den brutala kommunismen till och med får gå med i olika demonstrationer!
Sven Wolter framställs som en mysgubbe bredvid den blodbestänkta Jan Myrdal, bägge tillhör den värsta sortens smygmördare-lakejer.
De som tar emot det sk Leninpriset år efter år är inte heller bättre än de som alltid i smyg hyllat Stalin.

I alla tider så uppvisar stater med förtryck samma mönster vilket man kan se på följande bilder från världspressen. Skillnaden mot nazismens uttryckmedel är ju hårfint, en knuten näve i luften istället för en rak hand!   Samma militärer i march!
Heil Kamrat!

 

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s