Okategoriserade

Lögner och åter lögner!

Vänsterjargong!

 

DDR-diktaturen kallade Berlinmuren för en ”antifascistisk skyddsvall”, i ett språkbruk som George Orwell skulle ha gillat. I själva verket var syftet med muren det motsatta. Den skyddade inte från någonting. DDR gick under. Syftet med muren var att hindra DDR:s befolkning från att lämna landet, diktaturen, ofriheten för att söka demokrati och frihet i väst.

Samma sak hände 1968 när dåvarande Warzawapakten gick in i Prag och våldtog hela Tjeckoslovakien. De lurade i sina trupper att ”fascister” från Västtyskland höll på att erövra landet. Sedan när särskilt de ryska soldatena började tala med befolkningen så insåg de att inget stämde alls med vad politrukerna hade sagt.
Det var ju ett folkligt uppror mot makten på samma sätt som Ungerns befolkning reste sig 1956.
Nu gäller det upproret i Ukraina!

Nu körs samma vilseledande valser av Putin och ryssarna. Det är inte befolkningen som gör uppror utan det är facister och nazister som bråkar. Olika kommunister hänger som vanligt på samma falska historier , de kan inte klara av folkliga revolutioner som inte leds av kommunister. Förvirring utbryter i deras krympta tankevärld och då kommer dessa lögner även från dem på samma sätt som makthavarna som ljuger som hästar travar. ( Håhå-jaja säger de , det var lättare 1968 då vi kunde ena oss mot USA och deras krig i Vietnam.)
http://www.svt.se/nyheter/varlden/ukraina-valdet-pa-vag-mot-en-ny-niva

 

 

Många har i skrivande stund dödats av allt från slag till kulor från polisens krypskyttar uppe på taken!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s