Okategoriserade

Är Sverige ett rasistiskt land?

Frälsningsmöte?

 

”Ty plötsligt stod vi alla, mangrant, upp och höjde en gemensam knuten näve mot rasism. Sebbe Staxx och Kartellen hade just gjort en glimrande version av sin egen ”Underklassmusik”. Ingen tvekade ens en sekund när Sebbe uppmanade lokalen att ställa sig upp mot rasismen.” http://www.svd.se/kultur/allt-om-grammisgalan-2014_3285548.svd?sidan=4

Jag är allergisk mot symboliken i knutna nävar eller den snarlika nazisthälsningen. Naziarmen är f.ö. förbjuden i demos och polisen tar folk  som utför denna.(Hets mot folkgrupp.)
Den kommunistiska armen som också säger att man ska både slå och döda kapitalister och andra misshagliga är däremot godkänd!

Ibland så tror jag att vi befinner oss  sydstaterna eller Sydafrika för 60 år sedan när man hör dessa vänsteranstrukna individer, de ser rasister överallt!
Sverige är ett erkänt invandrarvänligt land och flertalet av befolkningen , ja nästan alla, är icke rasister. Snarare tvärtom.
Snart så tycker de väl att Tre kronor är rasistiskt eftersom det inte finns några invandrare med i laget!
Det är tröttsamt med detta svartmålande av Sverige och dess befolkning!
Ibland blir vissa åsikter ”inne” men dessvärre så är dessa människor som går på sånt som är inne inte riktigt pålitliga, när det vänder så byter de åsikter som om man bytte kläder.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s