Okategoriserade

Lögnfabriken!

Underlig nyhetsförmedling av Rapport!

 

Jag är sedan en tid missnöjd med hur Rapport behandlar nyhetsflödet och idag blev jag mer än upprörd. På förmiddagen så slog jag på Rapport via min mobil för att jag var naturligtvis nyfiken på vad som hänt i Ukraina sedan igår kväll.
Första stora nyheten de tog upp var om valet i höst i Sverige och vissa frågor.  Sådär har det varit en längre tid på ”stora” Rapport också, rena lokalnyheter har slagits upp stort medan världshändelser inte har fått plats.
Gick över till ekot på radion och de hade naturligtvis en fyllig redogörelse över vad som hänt i Ukraina.

Julia Tymosjenko blev tex frisläppt igår och kunde hålla ett stort tal inför en masspublik i Kiev. Världshändelser utspelar sig men under lång tid har så mycken tvetydighet i våra massmedia spridits. Ibland kan man tro att att journalistkåren på vissa tidningar har gått i lära hos den lögnaktiga tidningen Proletären.(KP)
Denna tidning som alltid försvarar despotiska makthavare samtidigt som de påstår sig ta tillvara svenska arbetares intressen. Sanningen är ju den att de ”vänner” de håller sig med ända sedan starten 1970 alltid har varit politiska gangsters som roffat åt sig både pengar och ett levnadssätt som strider mot svenska arbetares hederskodex.
http://www.dn.se/ledare/huvudledare/helvetet-pa-jorden/

Dessutom så ställer de sig konsekvent på massmördares sida både historiskt och i nutid. Hur någon ens försöker att försvara Nordkoreas politik är en gåta lika stor som gåtan att kunna försvara Stalin terror mot både det egna partiet och folket!

Tack och lov att Ukrainas folk orkade att fullfölja sin kamp mot den maktfullkomliga eliten men det är mycket kvar att göra och det värsta kan hända fortfarande.
Putins Ryssland kanske skickar in trupper på samma sätt som de gjorde under Sovjettiden till andra länder för att kuva dem.
http://www.dn.se/ledare/signerat/peter-wolodarski-moskvas-man-skjuter-medan-putin-ser-pa-os/

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s