Okategoriserade

Det måste bli slut på våldet på våra gator!

Vem överföll vem?

 

När jag läser olika berättelser om vad som hände i Malmö när Showan Shattak blev svårt skadad så finns det något underligt i hela förloppet.
Showan är för övrigt känd som en man som inte har dragit sig för att störa och attackera andras demonstrationer och möten genom åren MEN ingen ska behöva bli nedstucken med kniv eller gravt misshandlad. De som går ut med kniv pǻ sig är fähundar och inget annat.
Frågan är om sex personer verkligen ger sig på 25 agressiva sk antirasister? Är det verkligen sanningen det som all massmedia nu tutar ut?

Jag vill nog ligga lågt tills polisen får fram vad som egentligen har hänt, dessvärre är det nästan omöjligt för polisen att få de agerande att tala ! De tiger och försvårar utredningen och det känns ju som en mörkning av händelseförloppet.
Vem döljer vad?
Vi vet ju från Kärrtorp att en man från RF (Revolutionära fronten) också stack en kniv i en nationalist så man ska nog ta alla berättelser med en nypa salt  även från Malmööverfallet.

Polisen måste börja kolla mer på ungdomar om de bär kniv eller vapen och straffet måste bli mycket hårdare så att många blir avskräckta.

Att staden Malmö inte är någon trevlig stad att leva i det inser man om man varje dag läser tidningen över vad som händer i staden. Det brinner nästan ständigt på någon plats.Det skjuts fortfarande och rånas ständigt. Politiskt så är stan polariserad och många i olika flyktingrupper när ett hat mot allt från judar till USA!
Vi har ett löjligt parti som kallar sig skånepartiet som i alla år har spridit sin smörja om allt och alla.
De banade vägen för SD som nu har tagit över rollen som populistparti.

Vänstern i staden har varit mycket aggresiv i olika demonstationer under åren med rena upplopp många gånger. Vem minns inte killen som stod på taket på en polisbil och hoppade  och förstörde.
Alla måste sätta stopp för det här destruktiva våldet, sluta att hetsa mot varandra som galna kamphundar.
Våld föder våld och man kan tro att vi är tillbaka i Berlin 1932. Vi kan inte ha det på detta sätt i vårt land!  Stoppa våldet NU!

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s