Okategoriserade

Bekämpa allt våld!

Jag får en DN från i fredags framför mig idag och eländet börjar redan på första sidan. Stora rubriker om Reinfelds misslyckade kamp mot arbetslösheten bland vissa grupper i befolkningen.

Debattsidan fylls av kritik från de båda hövdingarna för SAP respektive LO!

Jag läser och läser för att försöka förstå varför Sverige har blivit i ett så eländigt tillstånd enligt herrarna !

När något problem  uppstår i ett samhälle eller för en människa så måste man ju gå till grunden och fråga sig varför det har uppstått eller hur?

Varken tidningar eller politiker förmår idag att göra detta.

När jag kom ut i arbetslivet på femtiotalet så var det brist på arbetskraft och man importerade arbetare från olika länder. Vädigt många kom från tex Finland för att arbeta här. Till nytta för landet och dem själv. Vi ska vara tacksamma för att de valde att komma hit och de bidrog till Sveriges välstånd ofta genom att arbeta i tunga och farliga yrken.

Jag har under åren arbetat med killar o tjejer från ca 37 olika nationer. Inget bråk och de flesta lärde sig svenska på arbetsplatsen.

 

Idag tar man hit folk under andra premisser. Inget jobb finns och det är dåligt med bostäder. Skolorna fungerar mycket sämre än tidigare på många orter. Större motsättningar finns idag mellan invandrare och den befolkning som bott här länge oavsett varifrån man ursprungeligen kommer.

Socialbidragen tar stora hål i särskilt storstädernas budget vilket också bidrar till ett sämre samhälle. Inget är gratis!

Någon får alltid betala kalaset !

Att det ska vara så svårt att tala om elefanten som står där mitt i vårt samhälle!

Hur länge man ska som politiker kunna hålla den stora invandringen under armarna trots att vårt samhälle idag inte förmår att ta hand om alla dessa som kommer hit är ju frågan som ingen vill ta i!

När man ser bakåt i sitt liv så märker man ju att den kriminalitet och bluffverksamhet som pågår nu inte fanns alls i denna omfattning tidigare.  Skillnaden mot då är ju att det fanns arbeten att gå till för alla, det var sällan man hamnade i det som populärt idag kallas för ”utomförskap”!

 

Kommunister och nationalsocialister profiterar på olyckan för denna politik som bedrivits i så många år. De varken vill eller försöker lösa motsättningarna på ”fredlig” väg, det är knivarna som gäller tyvärr. Värst är ju naturligtvis de som hävdar ”arisk” uppfattning och bara glorifierar våldets väg.

Tyvärr finns det ju ”löss i den röda fanans” närhet i form av grupper som också glorifierar våldet.

Ann Heberlein vill inte jämställa dessa grupper eftersom hon anser att ”de röda” har ett gott mål med sin sk verksamhet.

Sånt är bara skitsnack som tyvärr allt för många hänger sig åt.

Den som läser politisk historia ser ju snart att kommunismen har mördat så oerhört många männikor under årens lopp trots att de har haft ”så goda tankar”!

Det är ungefär  som att säga att katolikerna på 14-1500 talet var goda innerst inne  när de mördade hela folk i Syd-Amerika eller att islamisterna när de spränger oskyldiga ändå tror på GUD!

Det är verkligen dags att göra upp med ALLA som hyllar våldets väg! ALLA!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s