Okategoriserade

Ska Sovjet återuppstå?

Ska Ryssland bli en supermakt?

 

Idag så ser man snart igen skillnad på Ryssland, detta land under Putin börjar likna Sovjet mer och mer.
Putins parti har makt och Putin själv är oomstridd härskare nu och på de möten som uppvisas så går det till som på Stalins tid.
Hurra- rop och stor nationalism.  Glädjen över att Stor-Ryssland åter erövrar mark gläder folket på samma sätt som när Hitler tågade in över andras gränser och förklarade att folket hade krävt detta.

Sveriges moderater snackar nu om att vi ska upprusta. De inser inte att all trovärdighet är borta efter det att de rivit ner det svenska  försvaret under de år de suttit vid makten.
Hur detta gamla försvarsvänliga parti kunde göra denna smutsiga gärning kan inte förklaras på denna blogg ikväll. Till och med socialdemokraterna för en linje som är trovärdigare för tillfället.

I Stockholm har moderaterna förstört för sig genom olika felgrepp. Slussens rivning och alla turer omkring denna. Bygget av Råsunda-domen är ju också ett stort felgrepp av moderater, dessutom så slösar de skolans pengar på ett IT-system som är kass. Varje elevs dator med service kostar hela 110.000 om året.IT-Volvo tar hutlöst bra betalt och moderaterna betalar genom Sten Nordin.
Kliar jag din rygg osv!!
Förskolor som inte sköter sig (se uppdrag granskning) har inte kollats av stadens myndigheter trots att personal och föräldrar har anmält gång på gång en massa konstigheter.

Nej, det är dags för ett demokratiskt byte, sånt är bara sunt i varje demokrati!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s