Okategoriserade

Fy för huliganer!

Huliganer !

 
Det är trist att det till slut skulle bli ett mord i samband med sk fotbollsfans, jag har väntat länge på att det skulle sluta så här så som skedde i Helsingborg.
Jag har också väntat på att första dödsoffret ska bli omkring socialister och nationalsocialisters bråkande. Det var nära ögat i Kärrtorp då en man från RF stack kniven i ryggen på en motståndare.

Råheten i både språk och gärningar är tilltagande och allt kan som sagt var bara sluta på ett sätt.
Tyvärr så har många tidningar men framför allt Aftonbladet börjat hålla en ton som inte är demokratisk och resonerande. De målar på i svart-vita färger liksom alla ute på de politiska kanterna.
Något otrevligt håller på att hända i det demokratiska Sverige, vi börjar likna andra länders uppträdande.
Det är bara att konstatera att somliga inte heller har klarat av den frihet som finns på internet, det är allt för lätt att skymfa andra sittande bakom sitt anonyma tangentbord.
Detta i sin tur kommer att strypa nätet mer och mer och den frihet som borde finnas försvinner därför att ett fåtal förstör för andra.
Skränet från vänster mot SD kommer att drabba dem själv i form av ett hårdare samhälle där det kommer bli svårt att genomföra demonstrationer eller möten. Polisen gör så gott de kan men de är ofta för få och klarar inte av att sköta sitt jobb.(Vem minns inte de sönderslagna bankrutorna i Malmö när polsen tvangs av sin ledning att inte ingripa).

När det gäller fotbollen så kunde man i England sätta stopp för huliganerna men det krävdes tuffa tag från både fotbollen och polisen. I Sverige har man inte förmått detta men efter mordet i Helsingborg så är det dags.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s