Okategoriserade

Hemska killar!

Idag!

 

 

Idag kom fastighetsskötaren Janne och grejade mina kranar som har varit dåliga ett tag. Trevlig man som det var kul att snacka med.
Han har ju varit med några år på jorden och vi har nog rätt så många punkter i livet som stämmer överens. Började jobba tidigt i sitt liv liksom jag.
Man märker att vi har andra värderingar än de som är unga idag. Jobba med vad som helst för att slippa vara arbetslös var något som både han och jag har gjort.

Värderingar idag är på utförsbacken och senast idag i Örebro så var det gängbråk mellan två olika gangstergäng. Olustigt att även lilla Sverige har fått såna tröstlösa individer som kostar samhället stora pengar varje år.
Resten av huliganerna har jag avhandlat förut och de är lika hopplösa som samhällsföreteelse med stora kostnader och senast även ett taget liv .

Egoismen bakom dessa killar är förfärlig att se, de är i stånd att göra vad som helst och borde läggas in på psyket för undersökning. Friska i knoppen kan de inte vara det är helt klart.
Samhället borde ta sig en funderare över vad som har skapat och hur det gick till när dessa unga män formades till dessa vettlösa slagskämpar och brottslingar?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s