Okategoriserade

Kom med förslag!

”Främlingskramare” kontra ”främlingsfientliga!”

Vi kan börja med att läsa och höra detta inslag i SR 1 :http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5829853  och sedan kan man kolla detta från Linköpings Skäggetorp :http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=160&artikel=5829935  Tack nu räcker det, kastar de verkligen sten mot polisen? Skjuter de fortfarande i Göteborg?

Så fort någon säger att det är invandrarungdomar i dessa beryktade förorter som är problemet så rycker respektive ”kramar”sida ut med sina åsikter.

Men, de som ofta tar till glåporden om rasister och mörkermän redovisar ALDRIG åsikter om hur man egentligen ska komma tillrätta med hur dessa unga uppför sig och deras destruktiva inställning till både Sverige och livet.

Det är på tiden att konstruktiva lösningar redovisas istället för alla glåpord och hot!

Vänsterungdomars likartade inställning till våldet där de i princip begår samma dåd som nationalsocialisterna är ju totalt ofruktsam och tillför inte någon någonting gott. de bidrar bara till en spiral av ytterligare våld.
Hejarklacken från olika kultursidors  profeter gör ju inte den ihåliga saken bättre.

De som rev ner skolan i vårt land och försatte förorternas elever i den hemska sits med nedåtgående kunskaper och en felaktig inställning både till pluggandet och hur man ska tjäna pengar har stor skuld i hur samhället har skapat en underklass som ingen bryr sig om.
Läs gärna Lena Anderssons ord om skolan och lärdom:http://www.dn.se/ledare/kolumner/lararen-ar-ingen-trollkarl/

‘Sveriges vänster och dess klick av sk kulturarbetare måste ge oss andra mer kött på benen vad och hur de vill bekämpa kriminalitet och utslagning från skolan och arbete.
Inte bara floskler om kapitalismen och om rika vita män som det har blivit så populärt men dumt att skriva om.
Tala om istället vad ni skulle göra om ni satt vid regeringsmakten med alla gossar som langar knark och skjuter sina motståndare. Berätta hur ni skulle förbättra den svenska skolan med en ANNAN politik en den som förts genom er försorg i så många år som har fört underklassen i förorterna till denna okunskap!

Berätta gärna utan glåpord och svartmålningar varför de som kritiserar den förda invandrarpolitiken har fel i sina åsikter och varför det har blivit så uselt i vissa av våra städers förorter.

Berätta samtidigt hur det kommer sig att unga idag inte väljer yrken där det finns arbete att kunna försörja sig på,  tex byggnadsarbetare ?

Ser fram emot svar särskilt av er som alltid tex. på Facebook trycker på knappen gilla när någon ”kramar” invandrare utan att någonsin själv ta upp avigsidorna som ändå finns i så stor utsträckning i vårt samhälle med den förda politiken.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s