Okategoriserade

Hedersvåld återigen!

Medeltidens våld sänker sig över vårt land!

 
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article18756696.ab

”LT i Södertälje skriver: Källor med insyn i konflikten berättar för LT att allt startade med en skilsmässa för fem år sen. Kvinnan har sedan träffat en ny man och i söndags besökte hon S:ta Mariakyrkan i Norrköping.

I kyrkan fanns också släktingar från exmannens familj. När de fick syn på kvinnan och hennes nya man ska dispyten, med kränkande uttalanden ha startat. Under kvällen och på måndagen ska dispyten ha eskalerat. Så vid tiotiden på måndagskvällen nådde bråket sitt crescendo i stadsdelen Hageby i Norrköping.”http://lt.se/nyheter/sodertalje/1.2462616-heder-kan-ligga-bakom-skjutningarna 
Sverige är ett mycket generöst land för flyktingar och invandrare men allt för många sköter sig inte i det nya landet. Det hjälper inte hur mycket vänstermänniskor påstår att allt är lugnt och fridfullt omkring de som kommer hit. Det är ju bara lögn och de flesta som bor i det här landet har ju både ögon och öron.
Det finns ju orsaker i vårt land varför sk främlingsfientliga partier går framåt. Många blir trötta och arga över händelser likt den i Norrköping i helgen och famlar efter alternativ till de vanliga partierna som aldrig ens törs diskutera hur man ska komma tillrätta med de seder som vissa grupper för med sig in i vårt land.
Ska man som medborgare bara rycka på axlarna och inte bry sig? 
Jag har fört fram åsikten om att alla som kommer hit ska få sitt medborgarskap på prov  i X antal år och om de inte sköter sig utan begår grova brott så ska de efter avtjänat straff kunna utvisas. Man tar alltså från dem det provisoriska medborgarskapet.
Jämt när man kritiserar tex invandrare och deras liv och leverne så ska man stämplas som razze eller annat eländigt men de som häver ur sig svordomar mot oss som tar upp dessa frågor har aldrig några som helst åsikter om hur man ska lösa de problem som finns.
Nå, nu har ni chansen att tala om för mig och andra vad man ska göra med familjer som lever med hedersregler från medeltiden!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s