Okategoriserade

Idag är jag inte glad vad gäller SL!

Jag är mycket besviken på SL idag!

 
Jag har i tio år använt mig av det blå plastkortet d.v.s. en laddningsbar biljett.
I början så kunde man ladda för fyra månader i sträck men sedan ändrades det till tre månader. På sommaren from 1 maj fram till 31 aug så bjöd SL på en månads avgift.
Detta kvarstår fortfarande men jag tänkte mig inte för när jag laddade mitt kort senast utan laddade för tre månader igen. Kortet räcker alltså till den 30 maj.
Idag gick jag och frågade på ett SL-center hur det tekniskt skulle fungera om jag ville ladda ner mina fyra sommarmånader med en månads gratis resa.
Nej, det gick inte därför att då skulle de pengar jag hade innestående tas bort!
Jag menar att detta är ett dåligt system med dålig teknik som inte kan bevara mina dagar (pengar) på kortet så att jag hade haft dem tillgodo efter 31 aug!
Kundvänligheten i systemet är ju lika med noll och jag ska alltså inte kunna få mina sommarmånader i år efter alla dessa tio år som kund!

Jag fick rådet i kassan att överlåta mitt kort till någon annan med dessa 30 dagar kvar samt köpa ett nytt kort för sommaren.

Sagt och gjort så gjorde jag detta på Pressbyrån och då påstod han att de hade fel eftersom han själv hade varit med om att kunna fixa sånt här!
Sant eller falskt vet jag ej men jag anser att SL måste ta tag i det här problemet som jag sannerligen nog inte är ensam om!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s