Okategoriserade

De ser inte en verklig revolution!

Smågrupperna som följer Trotskys väg!

 

Det finns två grupper i Sverige som kan benämnas som kommunister med Trotsky som ledstjärna. Ibland framställer de suig som ”mer” demokratiska  än Stalinistiska partier alá KP (Kommunistiska Partiet-Göteborg).

Rättvisepartiet och socialistiska partiet är de organisationer som jag skriver om här. De fullföljer linjen från gamla Sovjetunionens början då Trotsky var en ledande figur bredvid Lenin och Stalin. Trotsky framställs som en ”mjukare” kommunist är de övriga ledarna men verkligheten var ju annorlunda. Massmord utfördes av Trotsky och han var emot de ursprungliga tankarna  om att Sovjeter skulle styra landet istället för det kommunistiska partiet. Trotsky slog med järnhand ner alla sådana tendenser. Upproret bland matroserna i flottan (Kronstadtupproret) är ju ett paradexempel på den politik som fördes.
http://sv.wikipedia.org/wiki/Kronstadtupproret

 

Både RS och SP är typiska elitpartier som uppifrån styrs med järnhand, de ska vara eliten bland arbetarna men under alla år jag var med i ”vänstersvängen” så mötte jag nästan alltid studenter eller människor med högre studier bakom sig, arbetarna lyste oftast med sin frånvaro.
På olika möten så var deras taktik att prata sönder ämnet som skulle diskuteras eller dra in sådant som inte var på tapeten. Inlägg i deras tidskrifter och tidningar var oerhört ordrika .
Som i övrig vänster så har mängder med människor passerat deras partier för att senare i sitt liv framträda på poster i samhället med makt och pengar.
Allt från bankdirektörer  till ledande ekonomer har vi sett komma ur dessa led.

Idag leder de rörelser som inte kan se en verklig revolution utan att slå ner på den med falska artiklar i sina tidningar.De gör Putin nästan till en frihetsfigur i sin iver att ta avstånd från tex Ukrainas väg till frihet och medlemskap i EU.
Hatet mot EU, USA och NATO förenar idag nästan alla extrempartier och då menar jag tex Nationella fronten i Frankrike  till Kommunisterna i vårt eget land. Syndikalisterna har också fallit i samma fälla och satt på sig ögonbindel men det är ju inte heller så konstigt eftersom SAC idag har genomgått en total omförvandling sedan de år jag var med i denna fackföreningsrörelse.
Skulle inte bli förvånad om AFA mfl finns med där bak inom SAC och utövar sitt inflytande.

Alla som läst Dagens nyheters  intervju med kommunistledaren i Ryssland  (tyvärr bara för betalande pren.) ser och hör en man med tydliga fascistiska åsikter om Ryssland och det slaviska folket.
Herrefolket är fött på nytt men den här gången i Ryssland och naturligtvis hyllar han denna gång Putin! Putins erövrarpolitik faller ju naturligtvis denne kommunist på läppen och han vill ”befria” ännu mer länder och städer.
Spåren från Stalins pakt med Hitler och roffandet av andra länder och folk sitter tydligen i ryggraden på dessa män.
De vill ha revanch efter nederlaget mot Boris Jeltsin och kommunismens sammanbrott !
Att de låter och beteer sig som de gamla nationalsocialisterna  borde ju stämma till eftertanke.
Tyvärr så har stora delar av de som vill kalla sig ”vänster” fallit offer för denna propaganda från Ryssland och dess vänner. Men bäst vänner finner Putin bland de nationella i Europa som felaktigt kallas för högerextrema.

De är inte ”höger” utan de är närstående nationalsocialismen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s