Okategoriserade

Sverige har en mycket god sjukvård!

Bränder och handgranater!

 

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=103&artikel=5866918

Så här står det i Skånskan idag: Två bilar brann i ett underjordiskt garage i Malmö under lördagseftermiddagen.
Nästa rubrik är :
Strax före klockan tre i natt detonerade en handgranat i ett fordon i området Seved i Malmö. Sju bilar skadades, men inga människor.(TT)

Så här kan man plocka nyheter från vårt land med alla skjutningar i Göteborg i minnet.(20 stycken bara i år och ca 15 döda)!

Vänstergnället tar aldrig upp det som händer ute bland folk med deras brända bilar som orsakar stora kostnader och besvär.
Alla nedbrända skolor som blir till allvarliga avbräck för alla elever talar vänstern aldrig om . Nej då, de gnäller om den dåliga sjukvården som om vi vore nere på 1800-talet. Vad de glömmer är att sjukvården i vårt land aldrig någonsin har fått så mycket pengar och att utbyggnaden är sedan 20 år mycket stor. Antalet vårdcentraler har ökat i landet med ca 180 stycken.
Att det är köer till sjukvården är ju inte heller så konstigt. Åker man ut till Huddinge sjukhus så ser man genast en tydlig sak och det är att mängden invandrare som söker vård är oerhört stor.
Om det är på samma sätt på andra sjukhus vet jag ej, mycket beror  naturligtvis på var sjukhuset är beläget.

Vänstern vill inte ens förstå varför det är på detta sättet men det är ju ganska enkelt. Många som kommer hit från tex Syrien är ju skadade på många sätt inte minst psykiskt av sina upplevelser.
Det blir då f-b gnälligt att kränka sjukvården och dess arbetande utan att redovisa det faktiska. Vi får stå ut att vänta eftersom alla utom SD tycks vare ense om den förda politiken. Eller tycker vänsterdebattörer att infödda svenskar ska få gå före i vårdkön?
 
Något som också ställer till trassel på alla akutsjukhus särskilt vid helgerna är alla missbrukare som kommer in med fallskador eller slagsmålsskador.
När jag har legat på akuten på SÖS så var det både polis och vakter där och fick med våld hålla ner skadade missbrukare som skrek och gormade. personalen var ändock lugn och fin och är värda allt beröm. Trots denna lätt kaotiska situation så fick jag en mycket fin vård där på SÖS.

Generellt har vi en mycket god vård i vårt land och den privata sjukvården är oersättlig i detta sammanhang!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s