Okategoriserade

Rättvis dom?

En fråga till de som hyllar Revolutionära Fronten!

 

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/vansterextremister-far-fangelse_3580940.svd

Låt oss tänka omvänt idag. Om dessa unga män tillhört tex. Svenskarnas parti och utfört exakt samma typ av överfall och hot m.m. mot vänsterpartiets medlemmar hade då domen varit rättvis??

Nu var det ju inte så utan det var ju Revolutionära fronten som utförde dessa otäcka överfall. När man dessutom läser vad dessa unga killar skriver till varandra så ser man ju att deras tankevärld är precis likadan som fascisternas. Skryt och vidrigheter staplade på varandra! Ett språkbruk som är de forna nazisternas!

Nu fälldes de av tingsrätten och frågan är ju till de som hyllar och ställer upp på RF:s sida: Är denna dom enbart politisk? Är de oskyldiga?

Nästa fråga är till Vänsterpartiets ledning: Alla de från ert parti som försvarat RF, går det överhuvudtaget att låta dessa stå kvar som medlemmar?

För mig och många andra så påminner RF och deras politik om det forna SA i nazityskland i början av trettiotalet innan Hitler lät slakta dem som boskap.

Hur många sk vänsterungdomar och även journalister kan låta lura sig till att tro att denna organisation utför något gott är bara ett bevis på okunskap som är skrämmande! 
Skolan har ju fullständigt misslyckats med att lära de unga vad demokrati är för något. Allt för många föräldrar är dåligt insatta i vad deras unga sysslar med på fritiden och politik talas det tyst om i deras hem. Man har inga åsikter!

Att de här unga fick sk straffrabatt visar också hur fel samhället ser på brottslighet. Är man straffmyndig så ska man ha det straff som stipuleras!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s