Okategoriserade

Tack snälla vänstern att ni hjälpte oss, säger SD!

SD tackar vänstern för gott samarbete under åren!

 

Naturligtvis får du inte läsa detta någonstans i pressen men sanningen är ju den att vänstern i vårt land har med sina illa genomtänka aktioner och många gånger rent fascistiska  angrepp och slagsmål hjälpt till att uppmärksamma SD:s politik.
SD har ju en blandning av gammal sossepolitik från trettiotalet samt sitt motstånd mot den stora invandringen som naturligtvis ställer till problem Sverige.
Eftersom inga andra partier erkänner dessa problem med allt från skolor till köer vid vissa sjukhus (Krigstraumer gör människor sjuka) och en kriminalitet som växer så är det fritt fram för SD att vinna röster från folk som uppmärksammar det som händer i landet.

Det blir så fel att inte öppet diskutera verkligheten och så ser det också ut i både England och Frankrike. Arbetarklassen i Frankrike stödjer idag Nationella  Fronten utifrån sitt perspektiv eftersom det är de som förlorat mest i samhället. (Arbete-inkomster-trygghet osv)

Vänsterpartiet i Sverige fick ca 6 % röster i gårdagens val och SD blev med sina röster betydligt större. OM nu vänsterpartiet som alltid slår sig på bröstet och framhåller att deras politik är så bra för just arbetarna inte får mer röster, då måste de ju om de har ärligt uppsåt också börja fundera på varför de mest får röster från de bättre bemedlade? SD har garanterat många fler sk arbetarröster än V och samma sak är det i många andra länder idag.

Själv anser jag som liberal att vi ska hjälpa flyktingar och att vi ska vara ytterst försiktiga att kasta ut flyktingar till vissa länder tex Iran eller Afghanistan där de ofta går ett mycket dystert öde till mötes.
Sveriges nekande att ta emot flyktande judar i början av kriget är fortfarande en skam för Sverige och vi ska inte uppföra oss på samma sätt nu igen!

Men vi kan aldrig ta emot så många så att vi skapar missär  i vårt land, det måste krävas att övriga länder i Europa drar sitt lass också. På många orter håller sammanhållningen att brista med bränder, brott och annan skit som följd och det är bla. detta som göder och föder partier som är emot invandring.
Men allt för många skriker och pådyvlar andra partier att de är ”rasistiska” helt fel och sådant slår bara tillbaka på de som säger detta. Att vara rasist är ju som bekant när man anser att andra raser är undermåliga. Rasister finns bland alla slag av jordens befolkning!
Det har gått inflation i detta ord och det tjänar inget gott syfte.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s