Okategoriserade

De som vägrar att se!

Ökningen för SD var måttlig!

 

I valet 2010 fick SD totalt 339.610 röster och i Eu-valet i söndags 345.417 röster. Med andra ord : 5807 fler röster över hela riket.
SAP blev störst med 866063 röster, MP 541023 och M 481754!

FP 352895 , C 231470 , V 222914 och så FI 188234.  (PP 77477)

Visst är SD större än V och det måste ju smärta vänsterpartisterna men de har sig själv att skylla med den negativa nejpolitiken som de står för. En verklighetsfrämmande gammal Sovjetlukt sprider sig allt för ofta omkring V.

Moderaterna ser nog mest ledsna ut och det har de all anledning till efter att ha fört Sverige till avgrunden vad gäller vårt försvar. Att M skulle fortsätta Göran Perssons politik kunde då inte jag ana när de kom till makten. Som Stockholmare ser jag ju också hur M myglar igenom en ombyggnad av slussen som är både ur miljösynpunkt och ekonomiskt rena övergreppet.

Alla de som idag förfasar sig över hur arbetarklassen i många länder röstar ”fel” borde nog ta sig en tankeställare över varför de röstar som de gör. När jag redan för många år sedan var i Frankrike så blev jag ytterst fundersam över det jag såg med alla arbetslösa fransmän konta alla invandrare. Sånt för inte något gott med sig och då hjälper det inte hur mycket humanitet det finns bland välbeställda politiker och andra.

Samma sak i Sverige, ju fler kriminella med rötterna i andra länder, ju fler dåliga skolor, ju fler dödskjutningar och bränder i landet och fler arbetslösa så får vi svaren i våra demokratiska val.

Det finns redan nu en grogrund för partier som inte vill ta in fler i vårt land nu. Jag ser dagligen på tunnelbanan hur det ibland är 95 % passagerare från andra länder och så någon gammal tant (svensk) som sitter med stora ögon och undrar var hon befinner sig. Gamla med dåliga pensioner ser hur alla dessa sitter på tunnelbanan med dyra mobiler och det är en kakfoni av alla språk som hörs.

OM man inte förstår dessa mekanismer utan bara hånar dessa individer eller betraktar de som lite dumma som kanske lägger sin röst på SD, då förstår man inte heller när ett sådant parti växer.
Fortsätter Sverige i rask takt att ta in en miljon invandrare med allt det för med sig av bestående bostadsbrist, ökad kriminalitet och ännu mer segregation och getto-skolor, ja då kommer SD:s siffror snart att likna de stora partierna.
Och inte f-n kommer det att hjälpa att några vänsterungdomar står där och vänder ryggen till Åkesson när han ska tala. Dessa aktioner har ju bara visat sig vara kontraproduktiva.
Det ledsamma är ju att vi inte orkar med så många fler snart eftersom hela samhällsmaskineriet gnisslar nu!
Vill man inte inse detta , ja då kommer det inte att bli så trevligt att bo här för någon annan än de rika som kan sätta sig bakom höga staket. Vi har tyvärr fått allt för många politiker som har satt upp mentala staket och vägrar att se ut över detta staket.
De bryr sig inte om den nya arbetarklassen som kör våra taxi, städar våra sjukhus, diskar och serverar på krogen eller ännu värre den stora delen som aldrig kommer att få ett vettigt arbete.http://lt.se/nyheter/1.4571-de-leder-sodertaljes-kriminella-gang

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s