Okategoriserade

Sverige böjar bli fullt nu på folk!

Vid vägs ände nu?

 
http://www.svt.se/nyheter/sverige/notan-for-asylboende-stiger-med-en-miljard

”Migrationsverkets asylboenden är fullsatta och nu blir det mest tillfälliga boenden, som hotell eller vandrarhem. Det är fyra gånger så dyrt, och därför stiger kostnaden för flyktingboende med en miljard kronor nästa år, enligt Migrationsverket.”

Kommunalrådet (S) i Flen har vänt sig till Migrationsverket och begärt att de inte ska skicka fler flyktingar till  Flen, de förmår inte mer efter alla år. 
Södertäljes situation liksom Malmö har belysts tidigare, de orkar inte fler.

Skolorna , sjukvården, bostadsbristen, arbetslösheten osv påverkas i negativ riktning.
De som hyr ut nu och det är allt från hotell till rena barackboendet, de tar så bra betalt och tjänar miljoner. Rena utpressningen på Migrationsverket som gör så gott de kan.
Det är regeringen och riksdagen som har ansvaret och då ytterst vi som går till valurnorna.
I Svd ekonomidel så var det en skribent som varnade och sa ” tänk om SD får grepp om pensionerna och därmed pensionärerna”!

Alla som har låg pension och betalar högre skatt än den som arbetar skulle ju kunna börja räkna på vad immigrationen kostar i dagsläget och var pengarna tas ifrån. 
De flesta i det här landet vill ha ett humanitärt land som hjälper andra men Sverige liksom alla andra länder har också ett tak för hur mycket vi orkar med innan det blir svårigheter.

Det svåra med landet Sverige det är att man lagt censur , ofta frivillig , på denna debatt. Det har blivit så enormt svart-vitt så folk törs inte öppna munnen snart.
Vänstern har fått lägga ribben totalt i denna fråga och har inte ens dragit sig för att använda fascistiska metoder mot förmodade ”motståndare”!

Har verkligen svenska folket givit sitt medgivande till att proppa vissa orter så fulla med invandrare så att samhällen och dess funktioner till slut går på sparlåga?
Vissa förorter är ju idag rena rama krutdurkarna där missnöjet är mycket stort. Alla bränder och mord genom åren i dessa ofta mycket segregerade områden visar ju hur illa det är ställt idag.
Då kan man ju inte bara fortsätta att låta nya invandrare flytta in på dessa ställen som om ingenting har hänt.
Hela Sverige har ju på något sätt blivit ett ”kejsaren utan kläder”!

Politiskt är jag liberal men jag har också insett att den här frågan om antalet människor vi ska låta komma till Sverige är en ”oberörbar”  fråga. Det är därför SD trots sin dåliga politik i många andra frågor kan dra till sig väljare. 
Ska man bryta denna utveckling så måste övriga partier ta en seriös diskussion nu när vi har så stora problem på många orter. Det finns andra länder ute i Europa som kan ta fler flyktingar men som alla vet så har Sverige de bästa bidragen och folk vill hit. Kunskapen är ofta stor omkring vårt bidragssystem.

Jag är trött på politiker som hukar under vänsterns spottloskor! Rädslan för att bli kallad rasist är stor i alla läger. Ett ord som det gått inflation i och de som använder det vet inte knappt idag vad det egentligen står för.

Slutligen, jag anser att Sverige måste börja sänka kvoten av invandrare och att man måste styra mer byråkratiskt var de ska bo de första fem åren här. Har man jobb och bostad på en ort så ska man inte kunna flytta tex till Malmö utan att ha jobb och bostad!
Både Södertälje och Malmö har kunnat påvisa att i små lägenheter kan det bo flera familjer och ingen har arbete. Barnen sitter i trappan i bästa fall och försöker göra sin läxa därför att inne i lägenheten finns bara i stort sätt madrasser.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s