Okategoriserade

Bekämpa islamister!

Bekämpa islamismen!

 

”Obligatorisk heltäckande slöja för kvinnor. Kyskhetspoliser. Tortyr och kidnappningar. Terrorrörelsen ISIS namn sänder kalla kårar utmed ryggraden hos alla de folk, sekter och religioner som står på dess svarta lista. ” DN

http://www.dn.se/nyheter/varlden/en-islamistisk-rorelse-som-satter-skrack-i-folk/

ISIS är en rörelse som sänder ut skräckvågor där de drar fram. Nu är de på väg mot Bagdad och folket flyr undan därför de vet hur farliga dessa islamister är, deras våld och terror i Syrien påminner om nazisternas framfart i östeuropa under krigsåren.

MEN i Sverige så får man tydligen inte varna för islamister . De som framhärdar att ändå berätta vad denna politiska-religiösa rörelse står för riskerar att utpekas som ”islamofob”!
Ett ord som är konstruerat så att man genast ska tänka på ”homofob” eller något liknande ”fult”!

På samma sätt som antinazister under andra världskriget  misstänkliggjordes. Torgny Segerstedt blev till och med kallad upp till makten i Stockholm där han varnades för att skriva sanningen om Hitler och nazisterna.
Tidningar som berättade vad som hände nere i nazityskland blev beslagtagna eller fick transportförbud. ( De fick alltså inte fraktas ut till kiosker och affärer)

Om vi i ett fritt land med yttrandefrihet inte får granska muslimer och deras lära på samma sätt som vi granskar ultrakristen höger eller Jehovas vittnen, ja då har ”makten” skjutit sig i foten igen. När folkpartister börjar låta som vänsterpartister i dessa frågor då har man glömt sin historia . Det var främst liberala tidningar som bekämpade nazismen under kriget, de andra teg eller samtyckte.
Ministern Ullenhag är en framträdande folkpartist men har han läst koranen?

OM han hade gjort detta så hade han också sett att den boken innehåller så mycket hat och förakt mot icke ”rättrogna”!
Där finns förklaringen till allt våld och elände i de stater som har den muslimska läran som statsreligion.
Muslimer mördar muslimer just nu i bla Irak. Det är bara att slå på nyheterna eller läsa en tidning för att se vad som händer mellan dessa ”bröder”!

Vad gjorde Hamas i Palestina när de kom till makten i Gaza, jo de slog ihjäl Abbas muslimer. Samma sak i det fyra år långa kriget i Syrien. OCH vad säger svenska muslimer om detta?  De bara berättar hur fredliga och snälla de är samtidigt som det pågår värvning av unga pojkar som åker ner och utför ”jihad” i tex Syrien.
Fanatikerna går omkring i vissa förorter och ökar sin makt där och trakasserar icke beslöjade kvinnor. Dessa män som har friheten att klä sig som de vill själv.
Vill de bada i badbyxor så gör de detta allt medan deras kvinnor sitter där påbyltade. Utan talan!
Varför ska jag respektera detta ? Lika lite som jag har respekt för en

 

kvinnomisshandlare eller familjer där de utövar hedersvåld!

Om vi som har tillkämpat oss ett demokratiskt Sverige ska börja tubba på våra lagar om frihet och kvinnors rättigheter bara för att ”vara till lags” inför islamister, då är vårt land illa ute.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s