Okategoriserade

Israel och Hamas!

Israel och Hamas!

 
FN:s hållning till konflikten nere i Israel och Ghaza är glasklart riktig. Om Hamas slutar med sina raketer in i Israel så ska  Israel sluta bomba!

Hamas har sina avskjutningsramper mitt inne i bostadsområden där civila bor och de som bor där har ingen talan. När Hamas kom till makten så började de genast att mörda anhängare till Arafats gamla organisation. De är inte ett dugg bättre än ISIS . Ett slags fascistislamistiskt parti som inte drar sig för någonting och som alltid säger att de ska utplåna Israel och döda judarna.

Sedan gammalt så finns det en nästan ren nazistisk inställning bland ledande potentater i olika arabländer. Hitler hade på sin tid starka bundförvanter i många av dessa ledare under 30-40-talet.

I Sverige finns det en organisation som säger att de är ”judar för fred” men i deras upprop så finns sällan kritik mot islamisterna och deras politik.

De kritiserar Israel mycket hårt och ställer sig helt på Hamas sida med sitt agerande. Det är svårt att förstå hur man kan undgå att hålla sin kritik saklig och ge Israel hela skulden till denna konflikt som började med mord på tre judiska ungdomar.

Det finns inte ett land på jorden som skulle acceptera att någon på andra sidan gränsen dagligen skjuter raketer in över städerna.
Vänstern i vårt land luftar återigen sin avsky för det demokratiska Israel och för mig är det rent judehat som kommer upp i slaskspalterna.

En fråga som åtminstone inte jag har klart för mig är var och hur Hamas får tag på dessa raketer?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s