Okategoriserade

Mord och terror som vapen!

När folket används som ”gödning” i en konflikt!
Ledningen för organisationer som leds av fanatiker , de må heta NSDAP eller Hamas, utnyttjar folket enbart för sina politiska syften. Tyvärr så låter sig människor luras med att samverka och bli utnyttjade, se bara hur massorna i många länder har slutit upp bakom sina brottsliga ledare.
Så fungerar nöden med oss människor, man har slutat att hoppas på bättring och då kommer dessa lurendrejare med sina löften men i slutänden blir allt bara värre.

Se hur första världskrigets ledare offrade miljoner och åter miljoner unga ! Andra världskriget blev bara en ännu värre kopia med allt från löften till krig där alla skulle offra sig. Samma sak med Mussolinis Italien, han vann folket men sålde sedan ut folket till Hitler!

Hamas i Palestina kom till makten genom val men några demokrater har de aldrig varit.Slakten på motståndare från Fatah började genast på samma sätt som Hitler lät slakta SA över en natt. (Minst 3000 mördade)
Hur många Hamas lät mörda vet ingen idag. Deras agenda från början var att införa islamistiska lagar och allt utgår från att man ska döda alla judar som finns i israel. Detta finns inskrivet i deras program!
Hamas synsätt på judendomen påminner väldigt mycket om hur nazisterna såg på den sk ”judefrågan”!

I Malmö bor det många Palestinier och de jag har känt har varit de mest hatfyllda personer jag upplevt trots att de varit födda i Sverige. De som sedan har kommit hit under senare år har fört med sig sin inställning med hatet som ledstjärna. Många har ju under åren kunnat se hur Malmös judar har fått spott och spe. Synagogan som låg bara en bit från min bostad var tidvis belägrad av poliser eftersom bombhoten kom hela tiden. Trist att se detta så ofta. I demonstrationer i Malmö där vänstern också gått med har Palestinier ropat judefientliga slagord.

Jag skäms över den svenska vänstern naiva inställning och historielöshet. Hamas är en terrororganisation med mord och terror som sina vapen. De mördar och använder sitt eget trogna folk som offer bara för att vinna opinionen utomlands och visst når de framgång bland de lättlurade.

De senaste dagarna har Israel funnit mängder med grävda tunnlar in på sitt område och troligtvis hade Hamas tänkt sig ett överraskande angrepp mot Israel den vägen. Det är också via tunnlar de har kunnat föra in raketer ,bränsle ,vapen osv men den stora frågan är VEM som förser dem med allt detta?
Fanatiker blir kriminella , sånt ser man världen över och Hamas är ett kriminellt rövarband som störtat sitt eget folk in i helvetet!
Islamisterna tillför inte människorna något gott, bara nöd och elände. Allah är stor, säger de och skjuter ihjäl andra!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s