Okategoriserade

Det skjuts i Sverige också!

Det skjuts i Sverige också!

 
Är det någon ekonom som någonsin har räknat ut vad tex alla dödsskjutningar kostar det svenska samhället? Eller alla bränder  som unga i många år antingen gör på beställning eller av ren djävulskap?
I natt sköts det i Linköping och så här sker det på olika platser i vårt land hela tiden sedan flera år.
Black Cobra och andra gäng där de flesta är invandrare   tar för sig på samma sätt som gängen i sydamerika och skapar skit för oss andra.
Narkotikaaffärer ligger i de flesta fall bakom alla dessa mord
 De som köper narkotika och de är många idag visar tex de beslag man gör på olika musikfestivaler, dessa köpare gör det möjligt för gangsters att skapa förmögenheter. Många av de här männen ser ut som schabloner från olika filmer. Mössan bak o fram, tjocka guldkedjor kring halsen osv.
Patetiska män men dock verkligen farliga. Många gäng bildas på våra fängelser för att sedan när de är ute bedriva rena terrorn i våra städer.

Jag anser att polisen måste få ännu bättre möjligheter att göra beslag genom mer koll i hemmen. Sedan ska man höja straffen för vapeninnehav till minst 5 års fängelse så att straffen avskräcker dessa  killar från att bära vapen.
Ofta börjar allting i liten skala när de är småpojkar ute i förorten, tyvärr lär de sig redan då att se upp till äldre gangsters med sina fina bilar och mycket pengar.
Hur länge till Sveriges  befolkning orkar med allt detta elände ute i förorten eller att de som bor där kommer att ta lagen i sina egna händer vete katten. MEN allt kan till slut verkligen börja bli mycket farligt då vår demokrati inte längre fungerar. I Landskrona har man givit upp och låter de kriminella hålla på !
Det har funnits poliser som stått dessa gangsters allt för nära och tom. arbetat för dem, hur det är idag vet ingen!
Grava hot från de kriminella nätverkan sätter också kanske stopp för både poliser och åklagare i sitt arbete. Bevisligen har utredare fått samtal om sina barn och det behöver ju inte sägas ett enda hotfullt ord. Den som får samtalet vet ju vad det rör sig om!

De som alltid framhåller invandringens goda sidor gör ett stort misstag att inte vara ärliga i sina beskrivningar, det finns många stora baksidor också. Genom att inte beskriva verkligheten så ger man rörelser vapen i sina händer och i sin buskpropaganda kan de lätt övertyga folk om att deras version är den enda sanna.

Förklara annars för mig varför tex SD har kunnat växa sig starkt i vårt land?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s