Okategoriserade

Pride!

d6af3-imagesPride!

Pridetåget igår tog i princip ställning för Palestinas folk med flaggor och talkörer. Enligt DN så fick de judar som gick med tåget ett mycket svalt mottagande och rent av spydiga frågor om Israels politik, detta är ren och skär judeförföljelse. Judar i Sverige är inte Israels regering, de är svenska judar och inget annat.
Det är på detta sätt som antisemiter använder sin förföljelse och början till utskuffandet av judar i våra samhällen. I andra länder tex Frankrike och Tyskland har man precis som nazisterna på trettiotalet bränt och plundrat judiska affärer.
Men denna gång har det varit i huvudsak araber som utfört dessa illdåd.
Bilden från Pride igår visar två män som kysser varandra, i Palestina är något sådant omöjligt. Så är det i alla länder där muslimer styr genom statsapparaten. Hårda lagar straffar och till och med mördar homosexuella i dessa länder.
Att deltagarna i Pride aningslöst låter sig bli en hejarklack till Hamas som verkligen mördar homosexuella är högst egendomligt. Skulle Judar i Hitlertyskland hyllat dåtidens arabländer som slöt förbund med Hitler så hade man ansett dessa som i bästa fall mindre begåvade eller helt enkelt tokiga.

Hamas är de som hela tiden satt igång dessa krig med Israel och offrar med berått mod sin egen befolkning.
När man monterar upp ramper för raketer vid sjukhus och skolor så gör man detta med iskallt förakt för sina egna medborgare. Hamas kalkylerar med att vinna opinionen på sin sida och där har de räknat rätt.
Men frågan är vad som skulle hända om Israel inte skulle försvara sig mot alla attacker eller förstörde tunnlarna där Hamas smugglar vapen och cement .
Ship to Ghaza vill frakta mer cement till Hamas i tron att de skulle gå till husbyggen, hur naiv får man vara? Lika naiv som en del i Pridetåget kanske?

Att hylla mördare av homosexuella är ju totalt galet särskilt i ett tåg för homosexuellas frigörelse. Vänsterkrafter har allt för stor inflytande inom Pride och det är sorgligt att en tämligen liten klick människor ska kunna sätta sin prägel på denna manifestation.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s