Okategoriserade

Vänstern och islam!

Jag hoppas att vänsterns ”gullande” med Islamister är över nu!

Visst är de emot USA i alla lägen, islamisterna och vänstern och detta har fört en del vänstermänniskor till avgrundens brant. Se bara hur man i åratal har hjälpt Hamas i Ghaza utan att tänka överhuvudtaget hur deras hjälp har använts. Vill man hjälpa på riktigt så kan man faktiskt stödja ”Läkare utan gränser ” mfl.
Hamas är i grund och botten ett mini-IS med mord och terror också på sitt program.
Vissa inom vänstern har dragits till dessa sk ”befrielserörelser” i beundran för vapenmakt och skrammel mot det västerländska samhällets demokrati.
Dyrkan för det totalitära har tagit över förnuftet men nu kan alla se vad islamismen går ut på. Det är ju bara att läsa tidningarna och se på tv så får man en god uppfattning vad som händer i tex Irak och delar av Syrien.
Tyvärr har historien visat oss att mord, fångläger och terror ändå inte öppnar ögonen för delar av vänstern, se bara hur KP förhåller sig till diktaturen i NordKorea. Eller hur gruppen kring tidningen Folket i Bild hela tiden har förhållit sig till Pol-pots Kambodja!
De fungerar precis lika som vissa nazister alltid har gjort, förnekar  historiska sanningar.
Kommunister och nazister försvarar alltid illgärningar på samma sätt som nu islamisterna också gör detta.
Fint var att en av de stora inom Sunni i Egypten tog skarpt avstånd från IS och brännmärkte deras handlingar som oförenliga med Islam.

Nu väntar jag bara på att Muslimerna i vårt land ställer upp bredvid oss kristna och demonstrerar mot helvetet i mellanöstern! På Medborgarplatsen lyste muslimerna med sin frånvaro vid den stora demonstrationen , tyvärr!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s