Okategoriserade

Demonstranterna av idag vill ha bråk!

Demonstranterna vill ha bråk!

OM de inte vill ha bråk så skulle de ha lagt sin demonstration på annan plats tex Stortorget i Malmö.
I ca tio år har man haft samma taktik, man går dit den sk motståndaren håller möte eller demonstration på samma sätt som nazisterna angrep en demo i Kärrtorp.

Samma taktik från bägge håll för att få massor med uppståndelse i massmedia.

Om man tex i Malmö hade totalt lämnat de ca tio Svp:are i fred på sitt möte så hade deras ynka möte helt försvunnit i massmedia.
Hur många möten har inte vänstern satt strålkastarna på de senaste åren när Åkessons SD agerat? Resultatet med platser i riksdagen och ca 10 % i väljarkåren  är ju en vink över vad som händer med den galna taktik vänstern har utövat.

Ska nu vänstern ”hjälpa” fram Svp också?

Såg hur en tjej som tydligen var någon sorts ledare för antirasisterna försökte bortförklara att det blev bråk med anarkisterna kontra polisen och att hon inte kunde göra något åt detta. Struntprat!

Jag har gått i demonstrationer med 20.000 människor där ordningen var perfekt genom att demonstrationsledningen  hade många egna vakter som ingrep mot misshagliga individer eller plakat med olagliga slagord.
Om maskerade individer finns med i ett tåg ska de nekas att gå med annars får man med hjälp av vakter och polis plocka bort dem.

Så länge som man inte gör något åt dessa problem  så kommer jag att fortsätta att hävda att men medvetet vill ha bråk och upplopp!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s