Okategoriserade

Friheten att få tala till punkt!

Det fria ordet hotas!

”Som demokrater och antirasister skäms vi över de delvis aggressiva demonstrationer vi mötte under gårdagens debatt. Vi som tror på demokratin har en plikt att motarbeta både fascismen och de som inte tvekar att använda våldsmetoder för att lösa samhällsproblem. Om vi på allvar vill ha ett öppet samhälle måste vi försvara demokratin i alla väder, inte bara när det passar de egna syftena.”http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/antirasister-blir-ett-hot-mot-demokratin_3882222.svd

Det finns bara ett förhållningssätt till yttrandefriheten och tryckfriheten. Låt motståndaren tala till punkt. Bemöt argumenten med att vara saklig, redovisa de fakta du har. Låt lagliga demonstrationer vara ifred liksom lagliga möten. Låt polisen och de myndigheter som sköter Sverige också göra detta. Pöbelfolkdomstolar är att jämföra med hur mobben hängde svarta i närmaste träd i USA.

Ser i bladet i dag hur ”Kakan” fick be om ursäkt för att få behålla jobbet på radions P3. Hon betraktar alla poliser som ”grisar” vilka ”hjälper” nazisterna vid deras demonstrationer. Vad har hon och andra inom vänstern fått lära sig om demokrati och hur Sverige styrs?
Mötesfriheten liksom yttrandefriheten är inskriven i vår grundlag och det är enbart våra mydigheter som beslutar om en demonstration eller ett möte ska kunna hållas.
Det är enbart polisen som avgör om skrift och tal är olagligt och då ska de ingripa.

OM vårt samhälle skulle börja styras från de mest högljudda fantasterna på gatan då skulle vårt civiliserade samhälle upphöra att fungera. Vi fick då den typ av samhälle som tex Mussolini eftertraktade därför att då kan den starke rycka åt sig makten.
Fascister av olika chatteringar driver verkligen på för att få fram denna anarki och de nyttiga ”idioterna” inom vänstern med sitt känslosvall istället för tänkande hjälper till i denna utveckling.

De unga idag borde sätta sig ner och grundligt studera just Mussolinis väg till makten.
Mussolini var ju också ultravänster i många år men sedan gick han samman med nationella syndikalister och skapade sitt nya parti. I Sverige har anarkivänstern till och med anammat Mussolinis svarta färg. Hans anhängare kallades ju för ”svartskjortor”!

Liberala studenters artikel i Svd är ju trist att behöva läsa, inte ens inom universitetens väggar kan man snart hålla yttrandefriheten intakt tack vare vänsterns odemokratiska handlingar och tankar.
Är de på väg att förvandlas till svartskjortor med påken i näven?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s