Okategoriserade

Juholt igen!

Lagt kort ligger, Juholt!

http://www.dn.se/nyheter/politik/ny-bok-avslojar-intrigerna-bakom-juholts-fall/

Satt just och läste tidningen nere i Malmö (sds) och där är kampen mellan moderaterna hård och det talas om ”kupp” från den petade moderaten fd kommunalrådet.
I Stockholm så har det brakat loss inom socialdemokratin efter att Daniel Suhonen givit ut en bok om ”kuppen” mot Juholt.

Nu är fighten  åter igång mellan ”vänstern” och ”högern”  i sap.

Löfven hinner inte mer än att bilda regering så blir partiet attackerat från vänster. Nu får de tvätta den smutsiga byken offentligt men stackars Juholt bad aldrig om det här.
DET är medlemmarnas fel som valde honom utan att undersöka ordentligt hans lämplighet. Sossarna hade ju självklart en valberedning också som måste ha gjort ett förfärligt dåligt jobb och den som ledde denna valberedning ska grillas.(Ordf Berit Andnor) Se här:

http://blog.svd.se/politikdirekt/2011/10/valberedningen-varnades-for-juholt/

Senare år har särskilt personer på vänsterkanten tagit till så mycket lögner och halvlögner för att på det sättet smutskasta offer eller andra ting som de vill sänka.
Kvällstidningarna och då särskilt AB hänger på och sprider skitet vidare och många svenskar hyser fortfarande allt för stor tilltro över vad som står i tidningen. De tror att det tryckta ordet är den stora sanningen !
Vänstern har använt lärofadern Goebbels recept. Behöver bara peka på den sk ”blöjskandalen” och Carema som ett exempel bland så många andra.
(Man väger blöjor inom vården för att ha koll på patientens mängd urin , inget annat) !

Det är både trist och ger kalla kårar inför framtiden om man inte kan hejda den här utvecklingen där sannerligen inte internet  har bidraget till det bättre heller.
Så mycket hat och lögner som produceras varje dag på nätet gör att åtminstone jag börjar att tänka i banor att stänga ner tex Twitter och Face!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s