Okategoriserade

Moderaternas svek!

Moderaternas svek mot de Afghanska tolkarna!

När Moderaterna regerade så uppvisade ofta Reinfelt två olika ansikten. Sa en sak men i verkligheten gjordes en annan sak och när man läser dagens Brännpunkt i Svd så känner jag sådan sorg över hur M och för all del hela förra regeringen misskötte de Afghanska tolkarnas framtid.Det vore intressant om tex folkpartiet kunde berätta för oss hur den här affären egentligen behandlades inom regeringen?
Reinfeldt gick ut i ett tal där han menade att vi  (folket) skulle öppna våra hjärtan för ökad invandring.  Det skär så falskt i mina öron när jag vet hur Reinfeldt och hans moderater har misshandlat dessa tolkar från Afghanistan psykiskt under lång tid.
http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/tolkar-lamnade-i-rattsligt-kaos_4058389.svd

Nu sätter de sitt hopp till den nya regeringen och då särskilt socialdemokraterna som i opposition var emot Reinfeldt och hans politik gentemot tolkarna.

Det självklara i denna fråga är naturligtvis att samtliga tolkar ska få komma till Sverige, det finns inte minsta lilla prutmån i denna fråga. De borde dessutom få kungens medalj för sitt arbete!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s