Okategoriserade

Vem är rasist?

Elefanten i Tensta!

http://www.svt.se/dokument-inifran/

Bränderna i olika stadsdelar i Stockholm har pågått några år . I Malmö där jag bodde  1978-2004 så var det vardagsmat från första början.
Där brann vår nya förskola ner liksom skolan bredvid och det var män med dunkar med bensin som slog till.
När jag ser programmet från Tensta så slås jag av den inkompetens som myndigheterna uppvisar och jag reagerar så som jag gjort i många år. De verkliga rasisterna är de som sitter på beslutande stolar, allt från politiker till tjänstemän.
De framställer sig alltid som tvärtemot att vara rasist men besluten visar ju att de skiter i de som bor i förorten. Detta framgick ju också i de intervjuer med ”det vanliga folket på gatan” som inte har minsta förtroende längre för det svenska samhället.
Den politik som bedrivs sedan 40 år är misslyckad och än värre kommer det att bli.
Denna form av smygrasism är ju i vårt land rumsren och de kan hålla på att skälla och gorma på SD för att hålla sitt samvete rent ! Vad den här politiken skapar är ju elände och arbetslöshet, sämre skolor m.m.
Var och en som sett det här programmet ska veta att det råder liknande förhållande på så många orter idag och de kriminella skjuter bokstavligen fram sina positioner. Hur många skott sköts det här dygnet? Var brann det inatt?  Bomber smäller i Malmö titt som tätt! http://www.sydsvenskan.se/malmo/sprangladdning-detonerade-i-malmo/

Elefanten i rummet under programmet är ju invandringen och dessa nästan gettoliknande bostadsområden landet runt. När befolkningen i dessa områden består av 60-90 % av invandrare så får man det samhälle man har bestämt sig för att ha. Så här såg det ut i USA i många år och de hade precis samma slag av kriminella som vi idag ser i dessa parabolträsk.
Killarna både ser ut och uppför sig som deras förbilder i USA .
Man behöver ju inte gissa så länge vilken sorts film de ser på!
En annan sak som inte kvällens film nuddade vid och det är hur den extrema vänstern arbetar och påverkar utvecklingen i dessa förorter. Kommunister av olika slag finns ju där och prioriterar att försöka få ett fäste bland de unga. I Malmö har man lyckats gott tyvärr och ett parti som vänsterpartiet brukar alltid få ökat stöd när extremvänstern plöjer marken för V. I Malmö fick man för första gången över 8 % av rösterna.
Men det kanske var svårt för programmakarna att kunna få någon att tala om vänsterns inflytande, de flesta tiger som muren.

Jag fick dålig smak i munnen av att se det här eländiga. Tröstlöst, hopplöst, djävligt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s