Okategoriserade

Debattklimatet är mycket dåligt!

Hänsynslösa aktörer!

Nu har flera fartyg i Medelhavet fullastade med flyktingar från Syrien övergivits av besättningen, fartygen driver vind för våg.
Flyktingsmugglare är totalt utan samvete på samma sätt som Putin i Ryssland och KKP i Kina.

Om Ryssland och Kina redan från början hade godkänt FN:s omröstningar angående ledningen i Syrien så hade aldrig katastrofen med detta land funnits. Inga större flyktingskaror hade funnits och dessbättre så hade IS inte kunnat få något fotfäste.
Sverige hade också sluppit dessa skaror med olyckliga människor och vi hade sluppit se Migrationsverkets klantigheter.
Jag föredrar att tro på de flyktingar som körts upp från Malmö till skogen utanför Östersund. De blev förda bakom ljuset, flera av männen talar och förstår engelska  och de har inte missuppfattat Migrationsverket.
Kommer man från ett land som är så hårt drabbat så mår man inte heller bra i sitt nervsystem och de får ingen hjälp med detta. Ofta har de förlorat många i familjen och har ett lidande som vi svenskar inte ens har varit i närheten av.
Det är så lätt att sätta igång och låta sina egna inre demoner ta över, ja , ni vet det där att sparka på hunden i vredesmod. Men det är fel och inte särskilt vackert att se och höra. Besinna er!
Professor Dick Harrison skriver en artikel i Svd  , läs här:http://blog.svd.se/historia/2015/01/02/ett-ofrivilligt-besok-i-nathatarnas-varld/ som också visar hur låg den sk debatten kan bli i vårt land.

Han försöker ur sin position som historiker se på hur imigrationen till vårt land verkat både i nutid, dåtid och framtid. Hur bemöts han ?
Ja, med ett hat och rappakalja som är vidrigt. Troligtvis är det SD:s väljarbas som yttrar sig, vem annars skulle det vara?
Det är ju själva f-n att det inte ska gå att diskutera dessa frågor utan att bli utsatt för ren terror från höger och vänster. Vänsterns är lika vidrig på nätet som dessa tankebefriade hatare.
Vi ser nu bränder och annan skadegörelse mot Moskeér i Sverige. Kyrkor och synagogor har i åratal utsatts för samma sak, inte minst förstörelse. Kyrkor i den muslimska världen har bombats och bränts och de enda som har tagit tag i detta är den Syrianska kyrkan i Sverige . De har sänt i sina tv-kanaler, de har organiserat demonstrationer men det svenska samhället har inte brytt sig särskilt mycket.
De hundratusentals muslimer som bor i vårt land har tigit och hållit sig borta från demonstrationerna.
När jag och min fästmö deltog så var vi svenskar i stor minoritet.
För att bli trovärdig i mina ögon så måste man hålla fler bollar i luften, man måste kunna se vad som händer i de muslimska länderna  och se vad som händer här hemma.
Man kan inte i ena stunden tiga om islamisternas framfart  och samtidigt bara se det som händer mot moskeér här i Sverige.
Om Sveriges muslimer ska kunna få folkligt stöd så måste de ta avstånd och även förkunna att deras trosbröder i andra länder inte är demokratiska. De måste kunna berätta vad de innerst inne anser om förföljelsen av kristna och muslimer med annan inriktning samt ta avstånd från all form av judehets.
Om de tiger så måste man tolka detta som att de samtycker med det som händer i muslimska länder!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s