Okategoriserade

Att tala är silver men att tiga kan vara guld!

Tänk om vissa kunde lära sig hålla klaffen!

Efter det berättar han att det finns fyra döda i butiken, och att det finns totalt 16 personer med honom i butiken, varav några barn. Han förklarar också att han utför dådet för att ”försvara alla muslimer, särskilt palestinierna”. Han valde den judiska butiken eftersom attacken var riktad mot judar.
Åklagaren har i efterhand bekräftat att samtliga fyra döda ur gisslan i butiken dödats av Coulibaly direkt när han intog butiken. Ingen av dem miste livet i samband med att polisen stormade den. Coulibaly sköts till döds i samband med stormningen.”http://www.svt.se/nyheter/varlden/fransk-tv-kanal-intervjuade-terroristerna 

När fakta kommer på bordet så ser man bättre vad som hände under de ödesdigra timmarna och minuterna vid dramat nere i Paris.
Polisen har gjort ett fantastiskt arbete och ska ha allt beröm över hur de handlat.Beslut var tvunget att fattas på minuten eftersom ”bröderna” bröt sig ut och de hade ju sagt att de skulle möta döden som ”martyrer”!

Detta enfaldiga snack om martyrer och att komma till paradiset med sjuttio jungfruer.

Jag har tidigare tagit upp om att personer från kommunistiskt håll säkert skulle börja med omständiga förklaringar som snuddar vid att förstå dessa terrorister. Aftonbladets Åsa Linderborg förnekar sig inte och gör en lång historisk skrivning och pekar ut som vanligt USA och Israels politik som avgörande för unga muslimers utveckling till att bli terrorister.
Det är att göra det enkelt för sig och mallen har de kört med inom vänstern sedan Stalins tid.

Sanningen är väl den att varje människa kan välja sin väg och det är få som valt terrorns väg. Mest fascister och alla dessa krigare är ju vår tids fascister.
Att vänstern idag inte kan skilja på vad som är gott och ont på ett för oss vanliga människor förståeligt sätt är ju mycket märkligt.
De har svårt att ta ställning och publicerar under dessa dagar foton på blommor och djur. Eller tiger som muren!

Moraliskt är det samma bottennapp som att inte se att Putin öppnat krig mitt i Europa samt hotar mängder med fria stater.
Där delar kommunister och nationella samma moraliska bankrutt med sitt svansande för Putin.
Hatet mot EU och USA  delar de också.

Jag skulle slutligen önska att folk i allmänhet inte var så snabba med att kasta ur sig ”sanningar” innan de egentligen vet något.
Detta sätt att gå ut i massmedia med ”sanningen” delar många med de ledande politikerna i den regering som sitter vald nu.
Ta av er propaganda-glasögonen  och vänta några dagar innan ni tvärsäkert påstår tex att polisen dödade de fyra i gisslan i den judiska butiken.

Tänk dessutom över varför judar i tusental har emigrerat från Frankrike de senaste åren. Det har precis som i Malmö uppstått en förföljelse av judar från den arabiska gruppen av medborgare och det är sannerligen inte bara islamister som står för denna förföljelse.

Det är trist att behöva upprepa att när det blir väldigt många människor från muslimska länder i ett annat land så ökar motsättningarna och det är nästan uteslutande från den gruppen medborgare islamisterna rekryteras.

Det är dags att sopa innanför den egna dörren i moskerna!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s