Okategoriserade

Hur står det till hos svenska muslimer i förorten?

Hur är det i svenska förortsskolor?

http://denkorteavis.dk/2015/muslimske-elever-naegtede-at-deltage-i-et-minuts-stilhed-for-ofrene-pa-charlie-hebdo/

”I en række franske skoler var der problemer, da man i torsdags skulle gennemføre et minuts stilhed til ære for de dræbte på ugemagasinet Charlie Hebdo. På skoler i lokalområder med mange muslimer nægtede en del elever pure at deltage.
I en skole i Seine-Saint-Denis oplevede man, at hele 80 procent af eleverne i en klasse sagde nej til at deltage. Nogle af dem fremførte teorier om, at det var et komplot mod muslimer. Læreren fik dog nogle af dem med efter nogen diskussion.”
Lever man med föräldrar som tror på läror som hör hemma på medeltiden så blir ju ens uppfattning också snedvriden. Samma underliga uppfattningar får även Jehovas barn från sina föräldrar.
NU gäller det förvissa terror och mord där skolan vill ha en tyst minut för alla offer men det barnen uppvisar är med all säkerhet bara en spegel av vad deras föräldrar tycker.
I svenska förorter finns samma vidskepelse och den tilltar ju fler muslimer som kommer hit. Frankrike är ett av de länder som har flest muslimer och svaret på detta  är ju bland annat ännu mer förföljelse av judar exakt vad vi även ser i staden Malmö.
Sverige är ett land där man utser olika ”fober” och inom vänsterkåren så är man totalt blind och hycklande över det som sker, se här:http://www.expressen.se/debatt/svenska-vanstern-ar-ingen-charlie-hebdo/
Att uppmuntra invandrares medeltidsuppfattningar och en religion som har stått stilla sedan medeltiden med alla vidskepelser hade aldrig kunnat hänt inom vänstern på 60-talet. Man bekämpade tvärtom reaktionära läror så som man naturligtvis ska göra var de än sticker upp.
Jag kan aldrig förstå den vänster vi har idag som inte håller rågången fri från vidskepelsen?
Ett faktum som ingen kan motbevisa är att ju fler muslimer det finns på en plats ju mer vidskepelse och våld uppstår det. Ju fler muslimer desto mer hets mot judar.Många muslimer genererar fler islamister som i sin tur genererar fler krigare.Är det några som ska hålla rent innanför sin dörr så är det muslimerna.
När man bosätter sig i ett annat land så borde man lagt alla gamla motsättningar på historiens kyrkogård och anpassat sig efter det nya landets lagar och regler. Inte tvärtom!
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s