Okategoriserade

Svindleri med våra skattepengar!

Sverige är landet som flyter av honung och mjölk!

Ekot meddelade nyss att Ryssland anklagar Nordens kontor i St Petersburg för ”agentverksamhet”!
Läs f.ö vad kontoret själv meddelar: http://www.norden.org/sv/aktuellt/nyheter/nordiska-ministerraadets-kontor-i-st-petersburg-kontaktat-av-aaklagarmyndigheten
Läs det här noga: ”Kristina Henschen, Rysslandshandläggare vid Sida, som varit stationerad sex år i Moskva, berättade att det svenska biståndet till Ryssland uppgick till 2,7 miljarder svenska kronor mellan 1991 och 2008, var 360 miljoner kronor 2006 för att därefter minska. Mellan 1998 och 2007 uppgick enbart stödet till demokrati och mänskliga rättigheter till 700 miljoner kronor. År 2013 kommer det samlade stödet att vara 64 miljoner kronor, därav avser 29 miljoner mänskliga rättigheter och demokrati, 35 miljoner miljöinsatser inom ramen för Nordliga dimensionens miljöprogram (EU-program).”http://www.palmecenter.se/?post_type=article&p=4635  

Regeringen 2008:

Under forumet i S:t Petersburg undertecknades ett nytt avtal som innebär förbättrad vattenkvalitet i Östersjön. Avtalet innebär att Sverige, genom Sida, satsar 48 miljoner kronor för att bidra till upprustningen av ett av de tre stora reningsverken i St Petersburg.http://www.regeringen.se/sb/d/10684/a/107126 

”Svenska biståndspengar är planerade att satsas i ett projekt på Krim, som annekterats av Ryssland. Sida stödjer i dag ett tjugotal projekt i Ryssland.
– Vi har ingen anledning att ändra på det, så länge inte regeringen omprövar det, säger Elsa Håstad, chef för Rysslandsenheten vid Sida.”http://www.svd.se/nyheter/inrikes/svenskt-bistand-till-annekterat-krim_3491664.svd 

Det här är ett litet axplock som visar hur mycket pengar man pumpat in i Putins Ryssland, Betänk att sida har en massa andra länder där pengarna flödar och under årens lopp har en massa odemokratiska stater fått massor med pengar som bara har ”försvunnit”!
Vi har till och med under en rad av år hjälpt Castros Cuba att föra krig i Afrika!

När det gäller Putins Ryssland så är det en skandal att våra skattepengar hjälper honom. Indirekt så hjälper våra pengar honom att rusta militären som används i kriget i Ukraina.
Man kan fråga sig hur politiker tänker egentligen? Vi har brist på resurser och tomt i ladan som vår finansminister säger, hade inte de här miljarderna varit bra att ha nu?
Det hade ju varit bättre om sossar och moderater satsat på vårt försvar istället för att hjälpa Ryssland!

Våra pensioner är låga för oss som särskilt arbetat kommunalt och på landstingen , pengarna fullkomliogt sprutar ut ur vårt land istället.
Vi ska bara sitta här och vara nöjda och rösta på alla de partier som faktiskt i grunden allihopa är socialdemokratiska partier med små olikheter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s