Okategoriserade

Jag suckar djupt över Sveriges politiker!

Sent om sider…..!

http://www.expressen.se/ledare/anna-dahlberg/sveket-mot-sodertalje/

Jag har under rätt så många år bla. tagit upp Malmös och Södertäljes situation men idag kan man säkert lägga till många fler städer med samma problem i vardande, Eskilstuna, Örebro, Göteborg mfl.
Politiker på riksplanet mumlar inte ens om det som hänt och händer, man överlåter åt tidningarna att då och då lufta vad som sker.
Om Södertäljes   gangstervärld  sipprar det ut lite då och då när det blir ett mord för mycket eller när svindlerierna inom hemtjänsten gått för lång .
Att det på många håll i vårt avlånga land har vuxit fram en ”industri” av olika kriminella grenar styrda av framförallt invandrare talas det tyst om. Inte ens när tio killar mördas inom kort tid i Göteborg så uppmärksammas detta och de bakomliggande orsakerna. Vi ska invaggas i att tro att allt ordnar sig, lita på myndigheterna och politikerna.
Samma inställning har gällt allt från Migationsverket till krigsmakten, lita på oss så ordnar allt sig.
Sedan rusar tåget på i samma fart i blindo.
I Malmö och Rosengårdskolan så gav man samma löften år efter år ända fram tills man fick stänga hela högstadiet. Då hjälpte det inte längre att man från ”partiet”sa sitt ”lita på oss”!
För övrigt så går fortfarande 40 % av niorna ut grundskolan utan godkända betyg. Siffrorna i hela landet vet jag ej men om samma tendens finns på många orter med många invandrare så är det ju ett isberg vi har framför oss!

I så fall skjuter Sverige ett stort problem framför sig som kommer att skapa ännu mer svårigheter både för de utan betyg liksom landet Sverige.

Ur den här soppan rekryteras naturligtvis de blivande kriminella som också vill ha bil, lägenhet och ett ekonomiskt bra liv.
Det måste ju vara ett samhälles plikt att se till att utbildning når alla så att chansen till ett bra liv kan öppna sig på ett legalt sätt.
Om man studerar tex hur Södertälje stretar på så inser man liksom Expressen redaktör att det inte kommer att gå så länge till innan allt faller ihop som ett korthus.
Att blunda eller förneka problem är den feges eller okunniges sätt att hantera svårigheter och sådana beslutsfattare ska vi inte ha.
Olika partiföreträdare har under årens lopp bara framhållit hur bra allt är i Sverige men sådana medvetna lögner gagnar inte de som bor i vårt land.

”Vi byggde landet” sjunger Ulf Lundell på en skiva men idag så gäller nog inte hans text längre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s