Okategoriserade

Marsmänniskor på Vikingline?

Var männen som begick våldtäkt ombord på Vikingline marsmänniskor?

Jag länkade till en artikel som redogjorde för vilken nationalitet våldtäktsmännen innehade eftersom alla tidningar vidhöll att de var ”svenskar”! Inte svenska medborgare utan ”svenskar”!
Strax dyker det upp vänstermänniskor och delar ut diverse kort till oss andra som sagt något, jag fick rasistkortet och hån att jag troligtvis inte orkade eller kanske inte kunde läsa BRÅ:s rapporter.
Nu var ju inte frågan ställd på något s ätt om den brottslighet vi har i vårt land eller vilka de kriminella är.
Det var inte jag som inte kunde läsa! En man som är aktiv vänsterpartist utdelade betyg åt oss eftersom han tydligen är klokare, mer påläst osv än oss andra.Hur han har kommit fram till detta är en gåta, han känner inte någon av oss.
Vänsterpartister och kommunister av olika kulör är ju som Jehovas vittnen och IS tillsamanns, de sitter inne med sanningen.Skillnaden mellan IS och dagens kommunister är ju att de förra har makt men det har inte kommunisterna nämvärt idag. När kommunister tillskansar sig makten börjar de också att döda motståndare. Alla fångläger sväller över sina bräddar och tyvärr  så ser man ju i historiens sken hur folk svalt och arbetade ihjäl sig. Dödstraff kan ju som bekant se olika ut!
Idag kan de bara skymfa och förfölja andra som inte tycker som de. När deras krafter inte räcker till så tar de hjälp av revolutionära fronten eller afa som får vara stormtrupperna på samma sätt som Hitlers SA eller Mussolinis svartskjortor.
Nåja , alla är de ju goda ”socialister”. Bruna, svarta och röda!
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s