Okategoriserade

Förkrigstid?

Förkrigstid?

Ibland påminner läget i Sverige om ”förkrigstid” alá 1938. Vissa intellektuella svävar på målet om vad demokrati är för något. Andra lutar sig mot ”den starke mannen” i öst. 1938 lutade de mot söder och Hitler.
Man ska hyssja ner de som säger sanningar på samma sätt som man försökte tysta tex Göteborgs Handels o Sjöfartstidning. Skuld ska läggas på oskyldiga istället för att peka ut de som verkligen är skyldiga.
Folk inom div. partier vacklar än hit och än dit därför att deras politik är grund. De som var med och förstörde det svenska försvaret har i mina ögon begått en politisk blunder på samma sätt som Per-Albin gjorde en gång i tiden. Dagens politiker ljuger inte lika bra som Per-Albin däremot.
När man ger sig på försvaret med en grov rödpenna då hjälper det ju inte om den som håller i pennan är blå!
Allt började med att sossarna ansåg att den eviga freden hade kommit till Europa . Krig var något som Afrika kunde ägna sig åt.
När sedan alliansen tillträdde så blev det ju bråk på en gång, vi fick en försvarsminister som hade tänkt sig att sköta sitt jobb. Ånej, så blev det ju inte så han avgick och sedan flera år är han inte ens partimedlem i M.
Tomhylsan tillträdde som minister och resten vet ni ju.
Där står vi idag med ett agresivt Ryssland som för krig i EUROPA. Skaffar sig bundsförvanter på samma sätt som Hitler gjorde på sin tid. Bland de nationella och kommunisterna hittar Putin sina vänner idag.
Nu får vi snart militanta islamister att kriga emot, enligt uppgifter som sakta sipprar ut så håller islamisterna på att skeppa över folk som döljer sig bland riktiga flyktingar. Paris och Köpenhamn var nog bara en förövning över vad som komma skall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s