Okategoriserade

Malmö avslöjades igår!

Malmö, en stad med motsättningar!

Ett hundratal personer slöt upp i vandringen mellan synagogan på Föreningsgatan till Gustav Adolfs torg.
Temat för kvällen var ”Ett enat Malmö – mot våld och extremism”.
– Det är viktigt för oss att vara här i kväll tillsammans för att visa att oavsett var du kommer ifrån, vad du har för tro, etnicitet, färg, sexuell läggning, funktionshinder, så är vi alla människor med samma värde, säger Siavosh Derakhti från Unga Mot Antisemitism och Främlingsfientlighet
Bakom manifestationen stod Judiska församlingen, Svenska Kyrkan, Islamic Center, Islamakademin, Open Skåne, Centerpartiet, Folkpartiet, Kristdemokraterna, Miljöpartiet, Moderaterna, Socialdemokraterna och Vänsterpartiet. http://www.svt.se/nyheter/regionalt/sydnytt/enade-mot-vald-och-extremism
Förra veckan var enligt tidningarna ca 5000 personer med i en demonstration mot de som vill varna för islamiseringen av Europa. Under senaste året har ungefär liknande siffror uppvisats när man velat stoppa  lagliga demonstrationer och möten anordnade av SD.
När nu så många organisationer anordnar en manifestation mot ALLT våld och rasism så ser man inga större folkmassor och vad säger detta oss?
Jo, naturligtvis att det finns en mycket stor befolkning i Malmö bestående dels av vänstern och dels av invandrade som inte vill sluta upp tillsamanns med dessa andra organisationer och kyrkor.De har tagit ställning för islamisterna och vill inte gå i samma tåg som judar.
Hela denna demonstration igår påvisar varför tex judar börjar känna att de inte vill bo kvar i Malmö. Om manifestationen hade kunnat uppvisa 5000 deltagare eller mer så kanske hoppet hade funnits kvar om en förändring i staden. För bara några dagar sedan mördades människor i Köpenhamn bla därför att man är jude, Köpenhamn ligger ett stenkast från Malmö idag.
Därför blir resultatet av gårdagens demonstration bara ytterligare en fingervisning om hur illa ställt det är i Malmö idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s