Okategoriserade

Musik och internetlagring!

Musik och utrymme!

Google slår till med att man får ha 50.000 egna låtar på deras server om man är betalande Playmusic-medlem. (79 kr/mån) Systemet fungerar som all annan streammusik. Radiostationer finns för olika typer av musik tex.
Att skaffa sig musik går fortfarande på laglig väg genom att spela in olika radiostationer man valt ut. Jag använder fortfarande svenska chilirec.

Google musik kommer man åt även på sin platta eller mobil och på det sättet kan man alltid lyssna på ”sin egen” musik.
Chilirec kostar idag ingenting, tyvärr har de lagt ner utvecklingen av denna praktiska ”apparat” .Om detta vet jag ingenting.
Nu har jag knåpat ihop 26100 låtar , allt från egna skivor till radio.
Utvecklingen med utrymme på ”molnet” eller vad man nu vill kalla det hela har gått med raketfart. På samma sätt är det med minnen med allt från USB -minnen till flashdiskar. Priset är löjligt lågt idag mot för tio år sedan.
I början av internet så fanns det en sajt som hette mp3.com, där kunde man lyssna på musik men sakta gick det när man skulle ta ner en låt. Ibland kunde det ta en kvart att få ner 3 minuters musik

.Utvecklingen särskilt av mobiler är nästan häpnadsväckande. De mobiler vi använder idag är ju små snabba datorer med cam och tillgång till snart sagt allting.Vem kunde tro detta på 90-talet när man stod där med en stor och tung Siemens med antenn.
Google står för en utveckling i internetvärlden som är fantastiskt. Android i mobilen är ju Linux av högsta klass . Ubuntu kommer med en mobil nu i ett prisläge som är tilltalande.Kul att fler Linuxaktörer hoppar på telefonutvecklingen.
Som sagt var , NJUT av all musik som finns åtkomlig idag på laglig väg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s