Okategoriserade

Varsel på varsel i Sverige !

Nu kommer sparken för anställda på löpande band!

http://www.dn.se/ekonomi/fackordforanden-besvikelsen-ar-stor/

I Lund sparkas 1000 anställda från Sony och idag meddelar Ericsson att ca 2500 sparkas. Tidigare har gruvan i Pajala klappat igen. Varsel hörs från många ställen i landet.
Jag har ju varit med när ”mitt” bruk Gränges Nyby på sjuttiotalet rasade ihop, i lilla Torshälla är numera byggnaderna på bruket spöklika att se.De påminner om en gammal film från USA med döda städer.
Katrineholm drabbas hårt idag och deras läge är verkligen inte bra. Ska de också försörja sig på att ta emot flyktingar istället för att leva av en industri som genererar riktiga pengar?
Så här ser det ut i många samhällen runt om i landet och deras innevånare känner sig överkörda av ”makten”!
Politiskt vet vi ju idag vart dessa röster tar vägen. Vad hjälper det då att som vänstern bara skälla på folk och tala om hur jävla dumma i huvudet de är?

Lägg ner skället och alla otidigheter och ta er an problemet istället. Sverige håller på att utveckla en kris som kommer att slå hårt på alla som bor här.
Det talas ofta från politikerna om att ”de” ska skaffa fram jobb. Larvigt! De ”jobb” som under åren detta särintresse skapar är ju aldrig några riktiga jobb som tillför Sverige inkomster.
Visst kunde DDR och andra kommunistländer alltid påstå att alla hade jobb , men herregud det var bara frågan om bluff vilket märktes i deras ekonomi. Varför Sovjet och de andra gick i konkurs var just detta att de inte hade de inkomster man måste ha.
Sverige håller på att bygga ett system som bara kostar och där finns hela hanteringen av flyktingar med i bilden.Vissa utvalda gör sig stora pengar på andras olycka och vi driver vårt samhälle mot en kommande kollaps. Visst har polisen,åklagarna,fängelser,soss, sjukvården, staten mfl fullt jobb men inga inkomster.
DET är fortfarande industrin som våra inkomster kommer från. Skatter genereras från industrin.
Ibland får jag för mig att flera partier tror att det skulle räcka om halva befolkningen vårdade den andra befolkningen!

Borgerliga ekonomer liksom marxistiska vet att det är produktivkrafterna (industrin) som ser till att ett land förmår att leva väl.
Lyssna på vad diverse politiker säger i verkligheten och dra dina slutsatser om de begriper någonting eller bara är pratkvarnar som ser över sitt eget hus.
Rösta sedan efter vad du tror är bäst för landet och dess befolkning!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s