Okategoriserade

Kaos!

Kaos i min hjärna när jag återkom hem!

Nu har vi varit uppe i Dalarna ett par dagar ett par mil från Ludvika. Lugnt och fint med frisk luft och framförallt tyst. Att kunna höra fåglarna utan störningar är en fin upplevelse.Bofinken hade kommit och kvittrade så fint. De vackraste  att titta på var domherrarna, röda och granna.
När vi kom in på Stockholms central så började faktiskt eländet. Nere på tunnelbanan  var det snällt sagt ett rent helvete med packning och två barn, för mig var det som att komma till ett annat land. Överallt så var det folk från andra länder som trängdes och stojade, nåväl , vi kom iväg och gick av i slussen.
Vid utgången så var det mer än kaos, det stod en grupp på minst 50 nyanlända flyktingar och trängdes precis vid utgången, förvirringen verkade vara mycket stor. Troligtvis skulle de ut till Farsta där ett hotell har omvandlats till förläggning.
Idag är det ju stora pengar att tjäna på att skriva kontrakt med Migrationsverket så man slår igen hotellen och blir istället flyktingförläggningar. Det är ju inte bara Bert som ser till att bli rikare på det sättet.

Själv erfar jag olustkänslor vid allt stök och bök omkring alla som kommer hit från andra länder, Det börjar bli för många för att jag ska kunna trivas. Det är ungefär som ett getingbo som bara väntar på att surra igång.
Ute i Gustavsberg börjar det se likadant ut och i de hus dessa nya bor i kantas av skräp vilket den som följer min blogg har kunnat se bilder av. I helgen skickades en städpatrull ut och tog bort det värsta tack och lov.
Förslummning  av olika stadsdelar är ju inget nytt i världshistorien när det flyttar in  människor med olika ursprung.
Man kan se historien från USA upprepa sig  i vårt land.Samma sak i olika länder i Europa, man klottrar och slår sönder de hus man bor i.
Jag har sett förorter i andra länder och ryser vid blotta tanken av att våra områden snart ser likadana ut som tex husen i Paris förorter där framförallt araber och afrikaner bor.
Utvecklingen i våra skolor ser ju dyster ut och på samma sätt är det med jobben. Vi ökar på den klass av medborgare som blir beroende av bidrag och de tappar sin kraft till slut när de märker att de är utan chans i vårt samhälle, deras barn ser sina föräldrar tappa all sin tilltro och risken finns då att gängbildningar blir deras hemvisst.

I många städer existerar ju redan en massa gäng som försörjer sig på kriminella gärningar. Leif GW Persson påvisade att killar från sådan miljö inte tog sig bort från detta liv utan återkommer gång på gång till olika fängelser.

Sverige fortsätter att som enda nation snart i världen med denna politik trots att man bevisligen inte längre klarar av att inlämma de nya på ett bra sätt i samhället.
http://www.expressen.se/debatt/dags-att-tillfalligt-stoppa-invandringen/

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s