Okategoriserade

Vänsterpopulism!

Populism!

Överallt i Gustavsberg ser man ett upprop från vänsterpartiet där de uppmanar de boende att komma på ett möte och lufta sina åsikter om Värmdö bostäders ev. utförsäljning av hus uppe på  bla.Munkmora.
Området Munkmora är sedan många år i ett dåligt skick och idag befolkas det av invandrare och andra som ofta är utan arbete.
När vi flyttade in där uppe så gick vi till tvättstugan i tron att vi skulle kunna tvätta men fy vilket dåligt skick den var i.OCH skitigt så man mådde illa.

Nu går alltså V ut med vad jag betraktar som ren populism, de vill elda på missnöjet men har inte ett dugg att komma med själv vad man ska göra med nedgågna områden. Inga pengar i världen inom en tämligen fattig kommun räcker idag , detta är den bittra sanningen. Värmdöbostäder verkar ju inte heller fungera väl, hyrorna är ju inte direkt billiga och man kan ju undra var pengarna spenderas?
Redan för många år sedan när socialdemokraterna med stödpartiet V regerade så borde politiken slagit in på en annan bog. Så är det med så mycket i samhället idag, vänstern och mp skyller på de borgeligas politik. Ljuger som bara den och säger inte med ett ord vad man själv uträttade under alla år bakåt.
Eller rättare sagt INTE uträttade! Järnvägsunderhåll, vägunderhåll, sjukvården, bostadsbyggandet och dess underhåll osv!

Penisionerna ska vi inte bara snacka om, hederligt arbetande, särskilt kvinnor inom vården har fått så låg pension så de kan knappt leva på den idag!

Om man nu i Värmdövänstern vill göra något åt de dåliga bostäderna då får man också tala om VAD man vill göra för att förändra eländet! Tala om var pengarna ska komma från tex?
Vänstern är det parti jämsides med MP som är beredda att ta in 350.000 nya flyktingar inom ett par år till stora kostnader och de ska också kunna bo någonstans och hur man ska kunna bekosta allt är ju en gåta som vi andra vill ha ett svar på.
OM Värmdö kommun lyckas att sälja en del av bostäderna till någon privatvärd som är beredd att satsa pengar på upprustning så får man nog applådera detta.
Det kommer att bli dyrt och som vanligt så får man aldrig något gratis även om vänsterpartiet ofta framställer det som så.(De rika ska betala?)

Låt oss ta ett fantasifoster , HSB köper in området och satsar pengar till upprustning, VEM inbillar sig att detta folkrörelseföretag kan skänka bort sina och medlemmarnas pengar till de boende?
Det vore ju närmast kriminellt att göra så!

Populister finns ju i fantasivärlden bara till höger men sannerligen, Vänsterpartiet är ett av de främsta populistpartierna i vårt land!
De har en mycket lång historia bakom sig med populistiska löften i tusental.
Detta sätt att agera har de historiskt gemensamt med alla andra kommunistiska och nazistiska partier. Lova vad som helst och du får röster !

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s