Okategoriserade

Är Finlands, Danmarks och Norges regeringar rasister?

Är Finlands, Danmarks och Norges regeringar rasister?

Siffrorna ovan visar ju en oerhört stor skillnad hur länderna i Norden handhaver sin politik. Sverige är den mycket stora mottagaren och det måste ju också finnas någonting i Sveriges politik som lockar människor att åka hit.
De andra länderna säger att de inte kan ta emot fler än vad de gör därför att varken ekonomin eller allt annat i deras samhällen tål en större påfrestning.
Sverige har redan sedan många år fått problem med brist på bostäder, skolor som inte fungerar och en ökande specifik kriminalitet i dessa förorter där huvuddelen  av invandrarna hamnar.
Skulle ett parti likt SD börja att öppet säga att ” nu kan vi inte ta emot så många” så åker de genast på en rasiststämpel av den elit som behärskar massmedia och politik.
Med berott mod håller Sverige på att rasera välfärden för de boende. Pensionerna ligger i bottennivå för alldeles för många, särskilt kvinnor som jobbat åt kommunerna.
De städer och samhällen som idag lever på att staten betalar dem för att ta emot människor spelar ett högt spel därför att stödet från staten upphör efter viss tid och då ska skattemedel från kommuninnevånarna stå för kostnaderna.
Som bekant så finns det få arbeten på många av de orter som idag har stora förläggningar. Och större blir de för varje dag.
Man skjuter en börda framför sig som växer för varje dag.

Rasistkortet visas jämt i Sverige för oss som vill ifrågasätta den politik som förs och det är ett fegt sätt att sätta stopp för en debatt som ändå kommer upp till ytan och i riksdagen. Vissa personer blir moraliskt oerhört upprörda om man vill föra den politik Sverige gjorde tidigare men de säger inte ett skvatt om mördandet av människor av IS och de lösningar som tex FP har påvisat. FP har länge sagt att Sverige och andra borde ge militärt stöd och vapen åt de som bekämpar islamisterna. FI vill ju dessutom lägga ner vårt försvar och dessa samarbetar tom. sossarna med!
Om islamisterna kan besegras så borde väldigt många kunna åka hem men Sverige vill ha dem kvar, på annat sätt kan man ju inte tolka de generösa ”inbjudningarna” man ger vissa flyktingar. (Men de får inte ha varit i tjänst som tolkar åt USA eller Sveriges krigsmakt i Afghanistan för då är de inte välkomna.)

Som sagt var : ÄR de övriga nordens regeringar rasister?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s