Okategoriserade

FN måste ta sig samman nu!

Havet tar och ger allt medan FN ser på!

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/tusentals-migranter-i-nod-pa-havet_4487407.svd

När man läst det här i Svd så ställer man sig frågan:”Vad gör FN?”. Jodå, det finns läger som får hjälp, det finns skolor som drivs med pengar från FN osv.
Men vad gör FN för att stoppa våldet i tex Afrika? Vissa områden i norra Afrika har ju fallit samman sedan många år inför islamisternas och olika krigsherrars våld. Allt detta  genererar ju dessa flyktingströmmar över Medelhavet.
Utan krig och våld -inga flyktingar!
Det är ju inte bara Europa som får bördan av flyktingar, även Syd-afrika har fått flera miljoner flyktingar och motsättningarna ökar. Senast idag rapporteras om upplopp och mord av dessa från uppretade folkmassor. Som bekant bits ju hästarna när ingen mat finns!
I Libyien råder fullständigt kaos och olika kriminella ligor lotsar ut tusentals flyktingar på havet för att ta sig till ett Europa  som inte vill ha dem.
Många drunknar på vägen och de vet riskerna men tar ändå chansen i sin desperation.
Vem som ska lösa det här är lika oklart idag som det var förra året, ingen verkar ha viljan att ens ta i det här växande problemet.
Hoppas man på att allt ska lösas av sig själv så har man tagit grundligt fel. På ett sätt påminner det här om hur USA ställde sig till andra världskriget 1940, de ansåg att ”det där får Europa  klara upp själv”!
Till slut var det bara England kvar som bjöd ordentligt motstånd och fick betala ett högt pris också med bombningar dagligen (nattligen)! De var heroiska i sitt motstånd och av detta borde många länder idag lära.
Istället har man givit upp mot de onda krafterna och hoppas att de ska självdö.
Islamisterna är vår tids nazister och skall bekämpas på samma sätt som man till slut gjorde under andra världskriget när äntligen USA hade tagit ställning mot nazismen .

Samma typ av kraftsamling behövs nu för att befria folken från det islamistiska oket. Då slipper människor att fly!
1+1 är fortfarande 2!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s