Okategoriserade

”Socialism med mänskligt ansikte” finns ej!

fredag, april 17, 2015

”Socialism med mänskligt ansikte”!

http://www.etc.se/utrikes/kubanska-drommar-far-liv

Johan Ehrenberg i tidningen ETC dissar nu Cuba och deras socialism. Han liksom alla andra gamla kommunister dissar socialistiska länder när de fallit eller är på fallrepet.
Hederliga människor insåg redan 1968 vem Castro var och vad han stod för. När Sovjet med vasaller invaderade Tjecko-slovakien 1968 så höll Castro ett brandtal där han fördömde den tjeckiska ledningen och Castro tog parti för Sovjet.
Det fanns inget att diskutera mer för den mannen. Någon socialism med ”mänskligt ansikte” fanns inte , sa han och tyvärr så sa han ju sanningen.
Tidningen ETC har i många år i olika skepnader predikat socialismens stora fördelar.
Det hjälper ju inte att tidningen försöker att i dessa tider vara kritisk mot tex Cuba när det faktiskt egentligen handlar om socialismens odemokratiska struktur.
Så fort en revolution har skett eller ett land blev ”befriat” av Sovjet så knäckte man på en gång tryck o yttrandefriheten.
Historieböckerna är redan nu fulla av berättelser om fångläger, arbetsläger,nackskott och ren utrotning av människor , inte minst judar i de sk socialistiska paradisen.
Den dag ETC med dessa chefredaktör tar offentligt avstånd från all form av kommunism, socialism och kusinen nazism (fascism)  då ska jag tro på honom.
Allt annat är bara ”bullshit” om jag ska vara modern!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s